Ένταση στην εξεταστική για τα Τέμπη- Ζητάει τον πλήρη ιατρικό φάκελο του μηχανοδηγού
16 January 2024
Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση υποδομών στη θέση Αγ. Παρασκευή Μορφοβουνίου
16 January 2024

Ξεκίνησαν οι «επισκέψεις» για τις κάμερες

Άρχισαν σήμερα οι επισκέψεις στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας για τη δρομολόγηση της εναρμόνισής τους με τις νέες προδιαγραφές των συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας (κάμερες) και ταυτοποίησης εισόδου των θεατών.

Μικτά τεχνικά κλιμάκια με επικεφαλής τους γενικούς γραμματείς Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, Δημόσιας Τάξης, Μάνο Λογοθέτη και Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, βρέθηκαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, «Γεώργιος Καραϊσκάκης», «OPAP Arena» και «Απόστολος Νικολαΐδης» αντίστοιχα.

Οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων ενημέρωσαν τους υπεύθυνους των τριών γηπέδων σχετικά με τις νέες διατάξεις για τις κάμερες και συγκεκριμένα για τις ζώνες που πρέπει να καλύπτουν με βάση τις συστάσεις της Σύμβασης Saint Denis του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ασφάλεια, Προστασία κι Εξυπηρέτηση θεατών, καθώς και τις προδιαγραφές ευκρίνειας εικόνας ανά ζώνη, ακολουθώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στη βάση ευρωπαϊκών προτύπων.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, αναμένεται δε να ολοκληρωθούν εντός των προσεχών δέκα ημερών.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/sports/1569328/xekinisan-oi-episkepseis-gia-tis-kameres/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=xekinisan-oi-episkepseis-gia-tis-kameres

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: