Τσίπρας: Ο εθνικός οδικός χάρτης για τον Ποντιακό Ελληνισμό
30 April 2023
Σε κλίμα κατάνυξης η Καρδίτσα τίμησε «των Αγράφων των γόνον» Άγιο Σεραφείμ (+Φωτο +Βίντεο)
30 April 2023

Οι επενδυτές μηνύουν την Adidas για τον Κάνιε Γουέστ

Αντιμέτωπη με μήνυση από επενδυτές που υποστηρίζουν γνώριζε για την προβληματική συμπεριφορά του Κάνιε Γουέστ επί χρόνια, πριν διακόψει τη συνεργασία μαζί του, έρχεται η Adidas.

Οι επενδυτές ισχυρίζονται ότι ο κολοσσός αθλητικών ειδών απέτυχε να περιορίσει τις οικονομικές ζημίες και να λάβει προληπτικά μέτρα για να περιορίσει την έκθεσή τους στη συμπεριφορά του ράπερ και σχεδιαστή, που είναι πλέον γνωστός ως Ye. Τον η Adidas έδωσε τέλος στη συνεργασία, κατόπιν αντισημιτικών σχολίων του ράπερ. «Δεν ανεχόμαστε αντισημιτικά σχόλια ή ρητορική μίσους όποιου είδους» ανέφερε.

REUTERS/Shannon Stapleton

«Απορρίπτουμε εντελώς αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς» τόνισε η Adidas, προσθέτοντας ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία αυτά για να υπερασπιστεί εαυτόν.

O Ye είχε σχεδιάσει μια άκρως επιτυχημένη σειρά trainers με το brand Υeezy για την Adidas. Μετά τη λήξη της συνεργασίας εταιρεία παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να χάσει έως και 700 εκατ. ευρώ καθώς έμεινε με απούλητο εμπόρευμα.

Παράλληλα η εταιρεία άνοιξε εσωτερική έρευνα για να εξετάσει καταγγελίες ότι ο Ye είχε δημιουργήσει ένα «τοξικό περιβάλλον» στην εταιρεία. Το περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε αποσπάσματα ανοιχτής επιστολής από μέλη του προσωπικού υποστήριζαν ότι η εταιρεία γνώριζε για την προβληματική συμπεριφορά του ράπερ αλλά είχε «κλείσει την ηθική πυξίδα».

Να σημειωθεί ότι τόσο το Instagram όσο και το Twitter έχουν κλείσει τους λογαριασμούς του ύστερα από αντισημιτικά σχόλια.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: