Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος
23 September 2022
Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή- Πότε βελτιώνεται ο καιρός
23 September 2022

Ολοκληρώθηκε μετά μουσικής η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Με πολύ μουσική, χορό και τραγούδι «έπεσε» το βράδυ της Πέμπτης (22/9) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας η «αυλαία» των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με στόχο να αναδείξουν περαιτέρω την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος για περισσότερη κινητικότητα και για ασφαλέστερες μετακινήσεις των δημοτών.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος καλωσόρισε τον πρώην Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ιουλίου κ. Αυγουλά που ήρθε στην πόλη για να προτείνει κάποιες παρεμβάσεις για την καλύτερη προσβασιμότητα των ατόμων με προβλήματα όρασης και γενικότερα αναπηρίας, ζητήματα για τα οποία ο δήμαρχος δεσμεύθηκε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η Καρδίτσα να γίνει μια πόλη φιλική στην αναπηρία.

Ο κ. Τσιάκος κηρύσσοντας τη λήξη της Εβδομάδας Κινητικότητας  έκανε μια αναδρομή στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και επισήμανε την ανάγκη η δύναμη της πόλης που είναι η χρήση του ποδηλάτου και οι ασφαλείς μετακινήσεις να αναδειχθεί και σε πυλώνα εξωστρέφειας .

Η εκδήλωση της λήξης ξεκίνησε μουσικά με τον Γιώργο Πρασσά στα πλήκτρα και την Ντίνα Εγγλέζου να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια και συνεχίστηκε με την εμφάνιση τμημάτων, του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Καραγκούνα» σε έθνικ, Latin, παραδοσιακούς  και λαικούς χορούς.

Τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ Join Us χόρεψαν επίσης παραδοσιακούς χορούς ενώ η βραδιά της τελετής  ολοκληρώθηκε μουσικά με τη συμμετοχή μελών του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Ντίνα Εγγλέζου, Γιώργο Πρασσά, Άρη Φαλιάγκα, Θέμη Φαλιάγκα, Γιώργο Τσιώκο, Κατερίνα Κουκουζέλη, Χαρά Σακελλαροπούλου, Ναπολέων Μουλιάκο, Παναγιώτη Καλπία και Γιώργο Καραδήμο.

Η φετινή Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Κινητικότητας με απόφασή της οργανωτικής επιτροπής αφιερωμένη στον Γιώργο Παύλου που «έφυγε» μόλις πριν από μερικές ημέρες από τη ζωή.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

%d bloggers like this: