Οι ειδήσεις της ημέρας από το Naftemporiki TV
11 January 2024
Γ. Γεραπετρίτης από το Ριάντ: Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στις εξελίξεις για την βιώσιμη επίλυση του Μεσανατολικού
11 January 2024

Ο όμιλος Sanoptis επενδύει στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα επενδύει ο όμιλος Sanoptis, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους οφθαλμολογικών υπηρεσιών στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετικός όμιλος Sanoptis επενδύει σε Ιδιωτικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) στην ελληνική αγορά ξεκινώντας από το Ινστιτούτο LaserVision στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη. Το πλάνο του ομίλου περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό υπερσύγχρονων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας.

Αυτό θα αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στον Έλληνα ασθενή. Οι δομές θα διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένους και έμπειρους οφθαλμίατρους, που θα εφαρμόζουν πρωτόκολλα βέλτιστης πρακτικής, ενώ θα παρέχεται εξατομικευμένη φροντίδα στους ασθενείς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η επένδυση αυτή θα ωφελήσει τον τομέα της υγείας στη χώρα μας και θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάδειξη της σημασίας του προληπτικού οφθαλμολογικού ελέγχου σε τακτική βάση σε πληθυσμό επιβαρυμένο δημογραφικά, προκειμένου να αποτραπούν ή να αντιμετωπιστούν ασθένειες όπως το γλαύκωμα, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, το διαβητικό οίδημα ωχράς ή η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (ΗΕΩ) κ.α.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: