«Απελευθερώθηκε» το «Fast Ferries Andros» – «Έδεσε» στην Ραφήνα
10 September 2023
Κιλκίς: Σύγκρουση λεωφορείου με δύο Ι.Χ. στην Ε.Ο. Αθηνών-Ευζώνων – Δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους
10 September 2023

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Τοπαλίδης

Ο Πόντιος ηθοποιός Γιάννης Τοπαλίδης έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες ο καλός μας αξιοπρεπής και αθόρυβος συνάδελφος ο αγαπημένος μας Γιάννης Τοπαλίδης Giannis Topalidis και δυστυχώς το μάθαμε μόλις χθες και με απέραντη λύπη τον αποχαιρετάμε Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, εργατικότατος. Για τους ανεγκέφαλους που γράφουν “Ο Σπύρος έχει τώρα άλλες δουλειές” τους πληροφορούμε ότι αν δεν μας ενημερώσει κάποιος οικείος του θανόντος, όπως θα έπρεπε, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει συμβεί κάποιος θάνατος. Το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε και εγώ προσωπικά ανά πάσα στιγμή τι μπορεί έχει συμβεί. Καλό σου ταξίδι Γιάννη μου».

Ποιος ήταν ο Γιάννης Τοπαλίδης
Σπούδασε στην Δραματική Σχολή Γρηγόρη Μασσαλά και στη Σχολή Δομικών-Τοπογράφων. Συνεργάστηκε για 18 χρόνια με την “Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης” σε παραστάσεις Ποντιακού Θεάτρου. Συμμετείχε στις παραστάσεις: “Μπρόκολα και λαχανίδες κάποιο λάκκο έχει η φάβα” και “Καυκαλήθρες και τσιτσίραυλα” σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν, “Ο πιο αστείος εραστής” σε σκηνοθεσία Στάθη Ψάλτη, “Γουρουνάκια κουμπαράδες” σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη, “Μαύρη κωμωδία” σε σκηνοθεσία Κωστή Τσώνου, “Μικροαστικά” σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη”, “Ε, ρε γλέντια” και “Ο γάμος του Μπαρμπα-Γιώργου” σε σκηνοθεσία Ευγένιου Σπαθάρη, “Ιωάννης ο Πρόδρομος” και “Το Νου Δου της Χαράς” σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου, “Ένας ήρωας με παντούφλες”, “Τι τους κοιτάτε, ρε” και ¨Ουστ κοπρίτες” σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν κ.ά.

Στην τηλεόραση τον είδαμε μεταξύ άλλων στις σειρές:
Αξιολάτρευτος μπελάς (σκην. Γ. Κωνσταντίνου), Για την Άννα (σκην. Μ. Μανουσάκης), Ζωή ξανά (σκην. Γ. Νικολαΐδης), Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα (σκην. Σ. Καπώνης), Εμείς κι εμείς (σκην. Σ. Μεταλληνός), Λάμψη (σκην. Ν. Φώσκολος- Γ. Βασιλειάδης), Οι φιλενάδες (σκην. Π. Τάσιος), Πάθος (σκην. Γ. Μυλωνάς), Πολίτης Κλυνν (σκην. Χ. Κλυνν).

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: