Η Μπαρτσελόνα έχασε τη μεταγραφή του Αραούχο για… 18 δευτερόλεπτα
2 February 2023
Π. Τσαπανίδου: Εξίσου κρίσιμο ζήτημα η δημοκρατία μας δίπλα στην ακρίβεια
2 February 2023

Πέμπτη 2/2: Κλείνει προληπτικά τμήμα του Ε65 στην Καρδίτσα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε τμήμα του Ε65 λόγω νέας διαμαρτυρίας πεζών αγροτών επί του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου προχωρά σήμερα Πέμπτη (2/2) από 11.40 π.μ. με απόφασή της η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

Ειδικότερα:

Σήμερα Πέμπτη (02/02/2023), από ώρα 11:40 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65 για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα (ανοιχτές συνελεύσεις πεζών αγροτών), από Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδας με τον Ε65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επ. Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και  ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον  Ε65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου)  προς τη συνδετήρια οδό του Ε65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας –  Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα).


Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι καθημερινά από παρακαμπτήριους δρόμους γίνεται η κίνηση των οχημάτων προς:

α) Στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Λάρισας, από την 8η χ/θ (ισόπεδος κυκλικός κόμβος Δέλτα Παλαμά) έως την 11η χ/θ (1η διασταύρωση Ματαράγκας – έξοδος ΒΙ.ΠΕ.),

β) Στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Λαμίας, από την 8η χ/θ (ισόπεδος κυκλικός κόμβος Δέλτα Παλαμά) έως την 15η χ/θ (διασταύρωση Καρποχωρίου – αερογέφυρα Σοφάδων).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας από και προς Λάρισα: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο Δέλτα Παλαμά, μέσω των Τ.Κ. Γοργοβιτών – ΒΙ.ΠΕ. και είσοδο στην Επ. Ο. Καρδίτσας – Λάρισας (ύψος 1ης διασταύρωσης Ματαράγκας) και αντίστροφα.

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας από και προς Λαμία: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο Δέλτα Παλαμά, μέσω των Τ.Κ. Αγίων Θεοδώρων, Καρποχωρίου και είσοδο στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου (ύψος αερογέφυρας Σοφάδων) και αντίστροφα.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%80%CE%AD%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%B7-2-2-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B565-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD

Comments are closed.