Δήμος Ελασσόνας: Παραχώρηση οικοπέδου για ανέγερση αστυνομικού τμήματος
10 Νοεμβρίου 2020
Αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΔΑΠ
11 Νοεμβρίου 2020

Παλαμάς Καρδίτσας: Φήμες για κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής τράπεζας

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που μιλά για κλείσιμο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Υπήρξε δε και ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας, που καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μιλά για κλείσιμο 41 καταστημάτων.

Ανάμεσα σε αυτά «εμπλέκεται» και το υποκατάστημα της Εθνικής στον Παλαμά.

Η συγκεκριμένη προοπτική έχει θορυβήσει τους κατοίκους του Παλαμά και όχι μόνο καθώς μεγάλο κομμάτι της περιφέρειας του νομού εξυπηρετείται από αυτό το κατάστημα.

Το KarditsaLive.Net επικοινώνησε με τον δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, ο οποίος είχε και αυτός την συγκεκριμένη πληροφόρηση και ήδη έχει προχωρήσει σε ενέργειες κυρίως για να ενημερωθεί αν όντως επίκειται κλείσιμο του υποκαταστήματος, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αντίθεσή του σε μία τέτοια προοπτική.

Συγκεκριμένα όπως μας είπε επικοινώνησε αρχικά με τον Διευθυντή της Εθνικής στον Παλαμά, χωρίς ο τελευταίος να έχει την δυνατότητα να τον ενημερώσει και ακολούθως με τα κεντρικά της τράπεζας στην Αθήνα. Υψηλόβαθμο στέλεχος με το οποίο επικοινώνησε ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τη φημολογία αλλά υπήρξε υπόσχεση για άμεση και επίσημη ενημέρωση του Δήμου Παλαμά.

Βρισκόμαστε σε αναμονή, μας είπε ο κ. Σακελλαρίου, που χαρακτήρισε ως τεράστιο πλήγμα το πιθανό κλείσιμο καθώς θα δυσκολέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ευχέρεια για απρόσκοπτες οικονομικές συναλλαγές.

Όπως γίνεται κατανοητό αν επιβεβαιωθεί το δυσμενές σενάριο το σύνολο των πολιτών της Π.Ε. Καρδίτσας, που θέλουν να συνδιαλλαγούν με την Εθνική θα πρέπει να επισκέπτονται την Καρδίτσα.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: