ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η πράσινη Agenda, στο μεγάλο συνέδριο της Αυτοδιοίκησης, από τον Κώστα Καλογράνη
1 July 2021
ΥΠΟΙΚ: Τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια είναι τα πρώτα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης που μπαίνουν στο ΠΔΕ
2 July 2021

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στον Βόλο

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου 2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κάτω των 12 ετών στην κατηγορία Optimist. Για το σκοπό αυτό η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκε στο γραφείο της με τον Πρόεδρο του ΝΟΒΑ και Έφορο Κεντρικής Ελλάδας της Ε.Ι.Ο., Λάμπη Τσουκαλά προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της διοργάνωσης.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κάτω των 12 ετών αποτελεί το μεγαλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Ελλάδα, μια γιορτή της Ιστιοπλοΐας με 300 μικρούς αθλητές στην κατηγορία Optimist και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον τοπικό Όμιλο. Η πόλη του Βόλου αναμένεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές, προπονητές, συνοδούς και επισκέπτες και θα βρίσκεται στο επίκεντρο του συγκεκριμένου αθλήματος.
Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε σχετικά: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο ΝΟΒΑ με αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου που προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στην περιοχή μας. Η Ιστιοπλοΐα, άλλωστε, είναι ένα άθλημα άκρως συναρπαστικό που συνδυάζει την ομορφιά της θάλασσας και τις ικανότητες των αθλητών. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στην τέλεση μεγάλων διοργανώσεων και θεωρούμε ότι οι αγώνες αυτοί συμβάλλουν καθοριστικά στην καθιέρωση της περιοχής μας ως κορυφαίου αθλητικού προορισμού. Ανοίγουμε πανιά και προσβλέπουμε σε μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση.»

Comments are closed.

%d bloggers like this: