Συντετριμμένη μαμά επέστρεψε το παιδί που υιοθέτησε στους βιολογικούς του γονείς
11 Σεπτεμβρίου 2021
Αυτές είναι οι πιο σεξουαλικές χώρες του κόσμου – Πού έχουν τα πρωτεία οι Έλληνες
11 Σεπτεμβρίου 2021

Πανικός σε γάμο: Χόρευε και διασκέδαζε με κορονοϊό ο αδελφός του γαμπρού

Ο αδελφός του γαμπρού δεν λογάριασε… από κορονοϊό, χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους!

Η γαμήλια τελετή έγινε στην Πάτρα και το γλέντι σε παραλιακό κατάστημα. Γύρω στους 150 οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι φυσικά αγνοούσαν πως ο αδελφός του γαμπρού είχε covid 19.

«Ηταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» γυναίκα που είχε πάει στον γάμο… χωρίς να γνωρίζει φυσικά τι συνέβαινε με τον αδελφό του γαμπρού. Οταν το έμαθε, τόσο η ίδια όσοι και κάποιοι εκ των προσκεκλημένων… έγιναν «καπνός»!

Θα πρέπει να τονιστεί πως στην εκκλησία και κατά τη διάρκεια της μετακίνησης με αυτοκίνητα, άπαντες φορούσαν μάσκες! Ακόμη και η νύφη! Και φυσικά και ο ασθενής με covid… αδελφός του γαμπρού. Ομως όταν το γλέντι ξεκίνησε… όλοι τις πέταξαν! Και ο χορός… καλά κρατούσε! Με τον αδελφό του γαμπρού να μην λογαριάζει… από κορονοϊό, αλλά ταυτόχρονα να μην υπολογίζει και τους δίπλα του. Λες και είχε «τσεκάρει» πως… δεν κολλάει. Απομένει να δούμε στην πράξη τι έχει συμβεί και ευχόμαστε να μην κόλλησαν οι μισοί προσκεκλημένοι! Γιατί σίγουρα τότε, αυτός ο γάμος (ελέω αδελφού γαμπρού) θα τους μείνει αξέχαστος!

Να τονίσουμε πως το παραλιακό κατάστημα είναι κοντά στην Πάτρα, στον βόρειο τομέα της πόλης και πάντα λαμβάνει μέτρα ασφαλείας και τηρεί το πρωτόκολλο αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ σε κάθε καλεσμένο, πόσο μάλλον στον αδελφό του γαμπρού.

pelop.gr

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: