Οι ανατιμήσεις «κατάργησαν» τις μονάδες μέτρησης αγαθών
29 January 2023
Κυριακή (29/01): 12 θετικά rapid tests στην Καρδίτσα
29 January 2023

Παρέμβαση Ντογιάκου για επαφές νονών της νύχτας με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Εντολή για να διερευνηθούν άμεσα τα όσα αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» σχετικά με διαλόγους για επαφές που φέρονται να έχουν γίνει μεταξύ νονών της νύχτας και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, έδωσε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζητεί από τον κ. Αντώνη Ελευθεριανο να ερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από συγκεκριμένα πρόσωπα. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο κ. Ντογιάκος ζητεί η προκαταρκτική έρευνα να διεξαχθεί από δύο εισαγγελείς για να ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι συνομιλίες αυτές βρέθηκαν σε εφαρμογές, όπως Viber και WhatsApp, κινητών τηλεφώνων δολοφονηθέντων σε συμβόλαια θανάτου και επί σειρά μηνών αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό στο εσωτερικό της ελληνικής αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις συνομιλίες, ακούγονται ανώτατοι νυν παράγοντες της Ελληνικής Αστυνομίας να λένε ότι θα υποβοηθήσουν κυκλώματα λαθρεμπορίου καυσίμων και άλλους ποινικούς.

Στόχος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ήταν οι αστυνομικοί να προχωρούν σε πλημμελείς ελέγχους και να επιτρέπουν στα κυκλώματα να συνεχίσουν ανενόχλητα τη δράση τους.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: