Αλέξανδρος Τσίτσος: «…Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει καθημερινά με το άγχος των επιλογών…»
31 March 2024
Κρήτη: Πυρκαγιά στις Μάλλες- Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής
31 March 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Τρεις μέρες μετά την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει για τις παραιτήσεις Μπρατάκου-Παπασταύρου

Απαντήσεις ζητά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την παραίτηση δύο υπουργών της κυβέρνησης (σ.σ. του Γ. Μπρατάκου και του Στ. Παπασταύρου), λίγες μόλις μέρες μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, όπως έχει προαναγγελθεί, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, πρόκειται να επισκεφθεί τον Άρειο Πάγο για να ζητήσει επίσπευση των ερευνών σχετικά με το ποιος επεξεργάστηκε το ακουστικό υλικό στην τραγωδία των Τεμπών.

«Πήγαν ή όχι να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;»

Αναλυτικά, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Όταν την Τετάρτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε στην Ολομέλεια ζήτημα για τη συνάντηση δύο Υπουργών με επιχειρηματία, ο οποίος καταγγέλθηκε από την κυβέρνηση ότι απεργάζεται την αποσταθεροποίησή της, ο μεν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης μίλησε για «κοινωνική επίσκεψη» και ο Υπουργός Επικράτειας Α. Σκέρτσος για «μυθεύματα».

Λίγες ώρες αργότερα ο Πρωθυπουργός τους εξανάγκασε σε παραίτηση.

Μετά από την παρέλευση τριών εικοσιτετραώρων από την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση θα μας απαντήσει για την ταμπακιέρα;

Πήγαν ή όχι να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;»

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: