ΔΣ ΚΕΔΕ: Επιτακτική ανάγκη για πρόσθετο προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία με πρόσθετη χρηματοδότηση των δήμων
7 Οκτωβρίου 2020
Τροπολογία – “μίνι νομοσχέδιο” για σχολικές καθαρίστριες, κινητικότητα, ΑΣΕΠ, αξιολόγηση
7 Οκτωβρίου 2020

Περιφερειακά πάρκινγκ στις εισόδους της Λάρισας

Στη δημιουργία περιφερειακών πάρκινγκ στις εισόδους της πόλης με πιθανότητα μετακίνησης των επισκεπτών προς το κέντρο της Λάρισας με ηλεκτροκίνητα οχήματα προσανατολίζεται ο Δήμος Λαρισαίων, όπως εκφράστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ειδικότερα, απαντώντας στην ερώτηση της επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Ρένας Καραλαριώτου για το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στη Λάρισα και τη δημιουργία υπαίθριων πάρκινγκ σε Καλλιθέας και Γεωργιάδου, ο δημαρχεύων Γιώργος Σούλης και ο αντιδήμαρχος Ντίνος Διαμάντος αποκάλυψαν ότι η δημοτική αρχή προσανατολίζεται στη δημιουργία τουλάχιστον δύο περιφερειακών πάρκινγκ στις εισόδους της πόλης – και μάλιστα έχουν βρεθεί οικόπεδα στις οδούς Κοζάνης και Καρδίτσης, ενώ πρόσθεσαν ότι εξετάζεται και η ιδέα η μετακίνηση, όσων αφήνουν τα αυτοκίνητά τους, προς το κέντρο με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα του δήμου ή αστική συγκοινωνία.
(*) Σχετικά με την ανάπλαση της Ηρώων Πολυτεχνείου τονίστηκε από τη δημοτική αρχή ότι υπάρχει σχεδιασμός για τη δημιουργία κυκλικών κόμβων και πρόβλεψη για διάνοιξη της οδού Τάκη Τσόγκα (πρώην Καλλιθέας). Για τις απαλλοτριώσεις θα υπάρξουν αποζημιώσεις έως και 2 εκατ. ευρώ.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: