Η Μαργαρίτα μιλάει ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάθλιψη: Κοίτα μπροστά, βγες με τους φίλους σου, όλα θα πάνε καλά
6 November 2021
Ο αγώνας να αλλάξω τον κόσμο και τη μοίρα μου
6 November 2021

Πλαστά πιστοποιητικά – «Αυθημερόν στη Βουλγαρία, 300 ευρώ δεν είναι τίποτα»

Σημειώνεται πως η Βουλγαρία καταγραφεί καθημερινά τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αφού είναι η χώρα με τους περισσότερους «αρνητές», ενώ αυξάνονται διαρκώς οι καταγγελίες για οικογενειακούς γιατρούς που εκδίδουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα στοιχεία του κάθε πολίτη, χωρίς όμως να έχουν γίνει οι εμβολιασμοί

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα… πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που μπορούν να προμηθευτούν Ελληνες από τη Βουλγαρία αντί 300 ευρώ.

Αντιεμβολιαστής δηλώνει χαρακτηριστικά πως πρόκειται να ταξιδέψει στη Βουλγαρία προκειμένου να αγοράσει το «μαϊμού» πιστοποιητικό.

«Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω πλαστό πιστοποιητικό αφού δίνω τόσα λεφτά στα rapid test. Συμφέρει. 300 ευρώ δεν είναι τίποτα» δηλώνει στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ένας φίλος του τού πρότεινε να ταξιδέψουν αυθημερόν και να συναντήσουν μέλη του κυκλώματος που έχει γεμίσει όλη τη Βόρεια Ελλάδα με πιστοποιητικά, τα οποία εκδίδονται μέσα σε λίγες ώρες. 

«Σοβαρές ποινικές και οικονομικές κυρώσεις»

Ωστόσο, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η δράση των απατεώνων με τους fake εμβολιασμούς σε μόνιμους κάτοικους της χώρας, που εμφανίζονται να έχουν γίνει στο εξωτερικό και δη σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της πρόσφατης τροπολογίας του υπουργείου Υγείας υπάρχει σχετική πρόβλεψη για σοβαρές ποινικές και οικονομικές κυρώσεις απέναντι σε παράνομες πράξεις που σχετίζονται με τα τεστ και τα εμβόλια.

Ρεκόρ θνησιμότητας στη Βουλγαρία

Σημειώνεται πως η Βουλγαρία καταγραφεί καθημερινά τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αφού είναι η χώρα με τους περισσότερους «αρνητές», ενώ αυξάνονται διαρκώς οι καταγγελίες για οικογενειακούς γιατρούς που εκδίδουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα στοιχεία του κάθε πολίτη, χωρίς όμως να έχουν γίνει οι εμβολιασμοί.

Τα δημοσιεύματα στα ξένα δίκτυα

Τόσο στη Βουλγαρία όσο και τη Ρουμανία έχουν γίνει εκτενή ρεπορτάζ για το ποσό ευκολά μπορεί κάποιος στις γειτονικές μας χώρες να προμηθευτούν ένα τέτοιο έγγραφο.

Οι καταγγελίες είναι πολλές, και κυρίως προέρχονται από μαρτυρίες γιατρών που καταθέτουν πως ασθενείς παραδέχονται πως, ναι μεν διαθέτουν πιστοποιητικό, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί. 

in.gr

Comments are closed.

%d bloggers like this: