Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο οδηγός λεωφορείου που φέρεται ότι κατέβασε 11χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα
25 June 2022
Ημέρα Υπερηφάνειας στην Θεσσαλονίκη – Στην πόλη το EuroPride το 2024
25 June 2022

Πλατφόρμα των επιμελητηρίων για στήριξη του «Χαμόγελου του παιδιού»

 Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των δράσεων της κοινωνικής υπευθυνότητας, δημιούργησαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου τα μέλη των επιμελητηρίων έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τον τρόπο εκείνο που επιθυμούν να προσφέρουν στήριξη στον εν λόγω οργανισμό.

Σημειώνεται ότι, εκτός από οικονομική ενίσχυση, προτεινόμενοι τρόποι στήριξης περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οι προτεινόμενοι τρόποι στήριξης περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Εκτός από οικονομική ενίσχυση, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα μεταξύ της εθελοντικής εργασίας στις δομές του οργανισμού, την προσφορά αναγκαίων αγαθών, τη συγκέντρωση ειδών και λοιπές ακόμα δράσεις.

Ακολουθώντας τον  σύνδεσμο δήλωσης στήριξης, προσφέρουμε περίσσευμα αγάπης, στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού και ανοίγουμε την αγκαλιά μας!Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1876760/platforma-ton-epimelitirion-gia-stiriksi-tou-xamogelou-tou-paidiou

Comments are closed.