Διάστημα: Η NASA έχασε την επαφή με το ελικόπτερο Ingenuity στον Άρη
20 January 2024
Γάζα: Ο στρατός του Ισραήλ κατέστρεψε σήραγγα της Χαμάς όπου κρατούνταν όμηροι
21 January 2024

Πογέτ: Δεν είναι φυσιολογικό να μην μού έχει γίνει πρόταση ανανέωσης

Το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή Γκουστάβο Πογέτ επανήλθε στην επικαιρότητα, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ουρουγουανός τεχνικός και στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το θέμα του συμβολαίου του.

Ο Πογέτ παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Sun και μίλησε για διάφορα θέματα, αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται στις απαντήσεις που έδωσε αναφορικά με το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Υπήρξαν πάρα πολλές φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης, αλλά αυτή τη στιγμή, 16/1/2024 στις 12:06 το μεσημέρι (η ώρα της συνέντευξης) δεν υπάρχει καμία προσφορά. Οπότε παραμένω στην ίδια θέση. Θα δούμε», δήλωσε ο Ουρουγουανός.

Και πρόσθεσε: «Ζήτησα να μην φτάσω στις 31 Μαρτίου χωρίς νέο συμβόλαιο. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να υπογράψω και θα φέρω εις πέρας τις ευθύνες μου μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αλλά, ξέρετε, οι άνθρωποι παίζουν με την κατάσταση: “Αν προκριθεί, θα πάει στο Euro γιατί δεν έχουν σημασία τα χρήματα γιατί δεν θα τα χάσει”. Ή το αντίστροφο, “αν δεν προκριθεί θα ανανεώσει φθηνότερα ή οτιδήποτε άλλο”. Δεν μου αρέσει αυτό».

Ο Πογέτ παραδέχθηκε ότι «η κατάσταση δεν είναι στα δικά μου χέρια. Απλώς περιμένω. Θα ήθελα πολύ να ανανεώσω πριν από την προθεσμία για να κλείσω αυτήν την κατάσταση αφού ακόμη και για τους παίκτες είναι λίγο περίεργο να μη γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί».

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας πέταξε το «γάντι» στην ΕΠΟ: «Ξέρω ότι αν δεν ανανεώσω μετά τις 31, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί στην Ελλάδα, θα με κατηγορήσουν. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα, αλλά θα κατηγορηθώ, θα είναι δική μου ευθύνη. Κανονικά, όταν θέλεις έναν παίκτη, δεν περιμένεις μέχρι τους τελευταίους έξι μήνες ή τρεις μήνες ή δύο μήνες για να ανανεώσεις το συμβόλαιό του. Άρα θέλουν προπονητή; Εμένα, λυπάμαι, αλλά το timing δείχνει ότι η Ομοσπονδία δεν βιάζεται ιδιαίτερα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Θα πάω μέχρι το τέλος, θα είμαι ο εαυτός μου. Τελείωσα δύο συμβόλαια στη Σαραγόσα. Έπαιξα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της τελευταίας στιγμής και τα έδωσα όλα. Δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα, οπότε είμαι ο ίδιος. Αλλά είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό να μην μού έχει γίνει πρόταση ανανέωσης. Δεν είναι».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: