Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις – Πάνω από 173.000 δικαιούχοι
11 July 2024
Τζο Μπάιντεν: Η πρώτη συνέντευξη τύπου μετά από 8 μήνες, εν μέσω αμφιβολιών
12 July 2024

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Άλλοι κρύβονται πίσω από τη βουλευτική ασυλία και όχι εγώ

Τη μήνυση που ήδη κατέθεσε και την αγωγή που προανήγγειλε σε βάρος του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζει μία ημέρα μετά ο βουλευτής και ο Παύλος Πολάκης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: “ελπίζω να μη ζητήσει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία”. Για να συνεχίσει απειλώντας τους πάντες γράφοντας: “νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση”», αναφέρει ο κ. Πολάκης, που σημειώνει:

«Δυο πράγματα θα ήθελα να πω στον κ. Γεωργιάδη:

Πρώτον, άλλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τη βουλευτική τους ασυλία και όχι εγώ, που πρέπει να έχω το κοινοβουλευτικό ρεκόρ σε αιτήσεις άρσης της ασυλίας μου.

Δεύτερον, την ηθική σου συγκρότηση Άδωνι Γεωργιάδη δεν την αμφισβητεί όποιος γράφει κάτι που δεν σου αρέσει, την αμφισβητεί ο φίλος σου Κολομπανί ο οποίος με εταιρεία φάντασμα πήγε να πάρει 737.201 € από το υπουργείο Ανάπτυξης με εσένα υπουργό, την αμφισβητούν οι συνεργάτες σου Πουλής και Θεοφιλάτου που δικάζονται για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίες ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο κατά 250.000 € (υπάρχει και άλλη δίκη για 74 παράνομες προσλήψεις), την αμφισβητεί η παράξενη αλλαγή στάσης του ΕΟΔΥ ο οποίος με το που έγινες υπουργός άλλαξε την απόφαση του ΔΣ ώστε να μην παραστεί στη δίκη για να υπερασπιστεί το συμφέρον του οργανισμού, την αμφισβητεί τέλος το γεγονός ότι έχεις διορίσει ως μετακλητή υπάλληλο την Α. Θεοφιλάτου και ως ειδικό σύμβουλο τον Σ. Πουλή, δηλαδή δυο υπόδικους για πράξεις κακουργηματικής απιστίας. Άλλωστε, αν δεν είχαν γίνει δυο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015, θα είχες πάει κατηγορούμενος για κακουργηματική απιστία και τεράστια ζημία του δημοσίου για τις υπουργικές Αποφάσεις τιμολόγησης των φαρμάκων που είχες υπογράψει το 2013-2014, όπως και για τους διορισμούς μετακλητών σου ως υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ».

Ο Παύλος Πολάκης δηλώνει πως γνωρίζει «πολύ καλά πως η οργανωμένη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019, με τις συνεχείς μηνύσεις και αγωγές εναντίον μου και τις ατελείωτες άρσεις ασυλίας που έρχονται στη Βουλή για εμένα, ως στόχο έχει να σταματήσω να ενοχλώ.

Να είστε σίγουροι ότι τόσο εγώ, όσο και ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθεια, αντιθέτως θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέθεσε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: