Ξεχωριστή διάκριση για την πόλη των Τρικάλων
1 Ιουνίου 2021
Γιαπωνέζες, αυτό είναι το μυστικό τους για να έχουν μάτια που μοιάζουν με 20αρας μέσα σε 1 λεπτό!
1 Ιουνίου 2021

Πράσινο Κίνημα: Πράσινο κύμα ελπίδας στην Ευρώπη

Το Πράσινο Κίνημα χαιρετίζει την διπλή “πράσινη” εκλογική επιτυχία σε Κύπρο και Κροατία και πλέον είναι καθολική η διαπίστωση πως οι Ευρωπαίοι πολίτες στρέφονται μαζικά στα πράσινα κόμματα.
Πιο συγκεκριμένα, στην Κύπρο εξέλεξαν μία παραπάνω έδρα οι Κύπριοι Οικολόγοι στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή, με βάση τα επίσημα αποτελέσματα. Ο αγώνας για την Πράσινη μετάβαση και της καταπολέμησης της διαφθοράς συνεχίζεται από τους αδελφούς Κύπριους. Τα ποσοστά του κόμματος ανήλθαν στο 4,41% με 15.746 ψήφους.
Στην Κροατία, ο Tomislav Tomašević του Možemo-politička platforma εκλέχθηκε το Σαββατοκύριακο ως πρώτος Δήμαρχος Πρασίνου του Ζάγκρεμπ, μετά από εκστρατεία συνασπισμού Πρασίνου – Αριστεράς με επίκεντρο την πράσινη μετασεισμική ανασυγκρότηση και υπόσχεση για τερματισμό του πελατειακού κράτους, του νεποτισμού και της κακής διαχείρισης της πόλης.
Το Πράσινο Κίνημα εκφράζει επίσης τα συγχαρητήρια του στην Suzana Jašić, την νέα “πράσινη” δήμαρχο του Pazin, που κέρδισε την πόλη μετά από περισσότερα από 10 χρόνια διοίκησης από τον κατεστημένο δήμαρχο!
Το Πράσινο Κίνημα ελπίζει να συνεχίσει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο αυτό το Πράσινο Κίνημα στην Κροατία στις μελλοντικές εκλογές!
Το Πράσινο Κίνημα αγωνίζεται ώστε η άνοδος των Πράσινων κομμάτων που παρατηρείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες να καταγραφεί εκλογικά και στη χώρα μας. Άλλωστε είναι κοινή διαπίστωση πως οι πολίτες αναζητούν πλέον την διαφορετική πράσινη πρόταση. Μία πρόταση που έχει ως σημείο αναφοράς την ευημερία των πολιτών, και την προστασία της φύσης. Μία πρόταση που στην Ελλάδα υπερασπίζεται ουσιαστικά το Πράσινο Κίνημα.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: «Το Πράσινο Κίνημα συγχαίρει τις δυο Πράσινες οικογένειες για τις εκλογικές επιτυχίες τους σε Κύπρο και Κροατία. Επιτυχίες που έρχονται να προστεθούν στο ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα που στέλνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες για την ενίσχυση των πράσινων φωνών. Ένα μήνυμα που σύντομα θα ακουστεί δυνατά και στην Ελλάδα.»

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: