Πεσμένο στήθος: 7 κακές συνήθειες που πρέπει να αποφεύγετε
10 Αυγούστου 2021
Καμιά φορά, έρχεται ένας άνθρωπος από το πουθενά και σου αλλάζει τον κόσμο όλο.
10 Αυγούστου 2021

Προσφέρει τον μισθό του ο δήμαρχος Βόλου για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Εύβοιας

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των προσπαθειών που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε η δημοτική αρχή του Βόλου για την άμεση και ουσιαστική στήριξη και ανακούφιση των πολιτών στις πυρόπληκτες περιοχές, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε σήμερα ότι διαθέτει τις αποδοχές ενός μήνα, που λαμβάνει ως δήμαρχος, για την ενίσχυσή τους.
Ακόμη ζήτησε από τους αντιδημάρχους να διαθέσουν το ήμισυ μιας μηνιαίας αντιμισθίας τους, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν προς ενίσχυση των δεινά δοκιμαζόμενων συμπολιτών.
Ο κ. Μπέος προέτρεψε, τέλος, όλα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, ανά την χώρα, να πράξουν αναλόγως και βεβαίως την ίδια προτροπή απηύθυνε στα 300 μέλη του Κοινοβουλίου, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, καλύπτοντας κάποιες από τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγο πριν αναχωρήσει, στις 12 το μεσημέρι σήμερα, για το Μαντούδι της Εύβοιας η αποστολή του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Απόστολο Μαλαματίνη, την πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, Σοφία Χάλαρη και τον συνεργάτη του Δημάρχου, Γιώργο Σκλιά, μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, φάρμακα και άλλα) που συγκεντρώθηκαν και με τη συγκινητική συνδρομή των Βολιωτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου, κ. Αχ. Μπέου.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ενημερωθεί η κεντρική διοίκηση για την πρόθεση φιλοξενίας, από πλευράς δήμου, πυροπλήκτων στον Βόλο, αν τούτο κριθεί αναγκαίο.

taxydromos.gr

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: