Μετακύλιση στους δήμους των προστίμων της ΕΕ για τη διαχείριση των αποβλήτων
2 Οκτωβρίου 2020
Κατατίθεται το νομοσχέδιο για τα Πλαστικά Μιας Χρήσης -Τι θα προβλέπει
2 Οκτωβρίου 2020

Προχωρά η κατασκευή ταρτάν στο δημοτικό στάδιο στο Δήμο Μετεώρων

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση το ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας. Χθες υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου στο δημαρχείο Μετεώρων.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής «η εν λόγω σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του ΔΗΜΟΥ Μετεώρων και της κατασκευάστριας εταιρείας με την επωνυμία Α. ΛΙΤΟΥ – Γ. ΓΚΕΚΑΣ Ο.Ε.
Το συμφωνηθέν ποσό που αναγράφεται στη σύμβαση, κατόπιν έκπτωσης σε ποσοστό 41,78%, διαμορφώθηκε από 400.000 ευρώ σε 232.867 ευρώ. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου καθορίστηκε σε τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αλέκος, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Νικόλαος Φωλίνας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδείας και Κοινωνικής μέριμνας κ. Γεώργιος Θώμος, ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, ο Διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνος Τόλης και η επιβλέπουσα μηχανικός του έργου κα Γεωργία Ράπτη.
Πρόκειται για ένα έργο πνοής για το οποίο ο Δήμαρχος, παρά τις όποιες αντιξοότητες, τήρησε την υπόσχεσή του και μερίμνησε για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του, επιδεικνύοντας την πρέπουσα ευαισθησία προς τους αθλούμενους αλλά και την εξωστρέφεια που απαιτείται για έναν δήμο με υψηλό το φρόνημα του πολιτιστικού τουρισμού.»

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: