Ρύπανση και δυσοσμία στο Βόλο
9 October 2019
Με “πράσινο” πρόσημο το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
9 October 2019

Πρωταγωνιστεί στις κινητοποιήσεις το Πράσινο Κίνημα

Πήρε μέρος και στην πρόσφατη παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσει η περιβαλλοντική καταστροφή

Για ακόμη μία φορά δυναμικό ήταν το παρών που έδωσε το Πράσινο Κίνημα στην πρόσφατη επιτυχημένη κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, για την προστασία του περιβάλλοντος από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και τους λόγους που αυτή εκδηλώνεται.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οικολογικές, αυτοδιοικητικές κινήσεις, κοινωνικές οργανώσεις και ακτιβιστές που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος.
Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές “Πρωτοβουλία ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή”: “Παίρνουμε μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.”

Ρία Ακρίβου: “Η Κλιματική Αλλαγή είναι εδώ και θα πρέπει να αντιδράσουμε”
Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου, που ήταν παρούσα στην παραπάνω κινητοποίηση, έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά: “Το Πράσινο Κίνημα όπως πάντα δίνει το παρών στις “πράσινες” κινητοποιήσεις και ενώνει τις δυνάμεις του με όλους όσους έχουν περιβαλλοντική συνείδηση.
Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά δεν θα κουραστούμε ποτέ να το επαναλαμβάνουμε, η Κλιματική Αλλαγή είναι εδώ και θα πρέπει να αντιδράσουμε για να σταματήσουμε την καταστροφή που συντελείται στον πλανήτη μας. Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε δυναμικά και να εκπροσωπούμε όλους τους πολίτες που απολύτως δικαιολογημένα έχουν οικολογικές ανησυχίες.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: