Νέα δημοπρασία από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για αγορά οικοπέδου στα Καλύβια Πεζούλας
5 June 2023
ΗΠΑ: Μια οικογένεια «χάθηκε» στην συντριβή του Cessna που αναχαιτίστηκε από F-16
5 June 2023

Πόπη Τσαπανίδου: Μνημείο μαθηματικής αλχημείας οι ισχυρισμοί Σκέρτσου για τον ΦΠΑ στα τρόφιμα

Για «προπαγάνδα» και «αυτογελοιοποίηση» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πόπη Τσαπανίδου, εξαπολύοντας βολές κατά του εκπροσώπου της Ν.Δ. Άκη Σκέρτσου με αιχμή ανάρτησή του για τον ΦΠΑ στα τρόφιμα.

«Έχουν αποφασίσει στη Ν.Δ. να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές, ακόμη και με τον κίνδυνο της αυτογελοιοποίησης. Χθες βράδυ ο κ. Σκέρτσος, πρώην σύμβουλος του ΣΕΒ, με μια ανάρτηση μνημείο μαθηματικής αλχημείας, προσπάθησε να μας πείσει ότι η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, θα ευνοήσει τα υψηλότερα εισοδήματα. Και ως γνωστόν, η Ν.Δ. ανατριχιάζει στην ιδέα να ευνοήσει τους πλούσιους, αλίμονο» σχολιάζει η κ. Τσαπανίδου και συνεχίζει λέγοντας: «Πάλι καλά που δεν μας πρότεινε και να αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, για να μειωθούν οι ανισότητες».

«Οι ‘άριστοι’ συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην ξέρουν ούτε τα βασικά. Δεν μπορεί να μην ξέρουν ότι οι έμμεσοι φόροι είναι οι πιο άδικοι φόροι γιατί τα χαμηλά και μεσαία στρώματα διαθέτουν μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους στις βασικές καθημερινές ανάγκες. Προφανώς και το ξέρουν. Απλά δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, κάνοντας τη νύχτα, μέρα» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «στόχος τους, είναι να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους μεσαίους φτωχούς». «Και θα μας πούνε κάθε δυνατή δικαιολογία για να το πετύχουν, αδιαφορώντας πλήρως για την αλήθεια και τη σοβαρότητα. Όπως ακριβώς και ο Τραμπ« καταλήγει.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: