Στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση – Συνάντηση με τον υπουργό για την καμένη καπναποθήκη
18 June 2022
Ναύπακτος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Χάνια Γαβρολίμνης
19 June 2022

Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος Μπουγάς – Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης

Τέλος φαίνεται να μπήκε στο θρίλερ με την αναζήτηση του Θύμιου Μπουγά καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patris news εντοπίστηκε. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Θύμιος εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Η ασφάλεια μαζί με την ΟΠΚΕ έκαναν ξανά έρευνες σήμερα το απόγευμα και κατάφεραν να τον εντοπίσουν ενώ στην πορεία τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν είναι σίγουρο αν βρισκόταν όλες τις ημέρες εκεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπήρχαν μαρτυρίες πως τον είχαν δει να ψάχνει στα στενά γύρω από τον Πύργο του Πειραιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, όταν προσπάθησαν να τον πλησιάσουν, αυτός απομακρύνθηκε τρέχοντας και χάθηκαν τα ίχνη του, με αποτέλεσμα οι έρευνες να έχουν ξεκινήσει από το μηδέν.

Ο 39χρονος, είχε πέσει θύμα άγριου εκφοβισμού στον Πύργο και τον έψαχναν από τις 4 Μαΐου.Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1874349/purgos-brethike-o-thumios-mpougas

Comments are closed.

%d bloggers like this: