Γιατί μας νοιάζει η Γερμανία
24 February 2024
Το μήνυμα Φον ντερ Λάιεν από το αεροδρόμιο Αντόνοφ: «Θα υπάρξει νίκη για την Ουκρανία»
24 February 2024

«Πύρινη» ανάρτηση Πολάκη: «Όχι Ευκλείδη Τσακαλώτε, εσύ και οι πέριξ εσού φταίτε»

Μύδρους κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του, σχολιάζοντας την αντίδραση του στελέχους της Νέας Αριστεράς και πρώην συντόφου του στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι με μία ανάρτηση-φωτιά, ο κ. Τσακαλώτος είχε απαντήσει στις βολές του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την αποχώρηση τόσο του ιδίου αλλά και υπόλοιπων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει την αυτοκριτική του.

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο κ. Πολάκης καταλογίζει ευθύνες στον κ. Τσακαλώτο για τις ήττες του ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας του σφοδρή κριτική μεταξύ άλλων για το «μαξιλάρι», για τη φορολόγηση της μεσαίας τάξης, για τις μειώσεις αποδοχών στους εργαζόμενους στην Υγεία.

Απευθυνόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο μάλιστα αναφέρει: «Αν ξαναπροκαλέσεις η απάντηση θα είναι πιο σκληρή» και τονίζει πως «οι αρχιτέκτονες της ήττας του 2019 και οι επικεφαλής της μη αντιπολίτευσης και της υπονόμευσης του 2019-23 δεν μπορούν να μας κουνάν το δάχτυλο και να μας λένε για αυτοκριτική».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Όχι Ευκλείδη Τσακαλώτε. Εσύ και οι πέριξ εσού φταίτε!!

-Όταν τον Οκτώβρη του 2018 το μαξιλάρι είχε φτάσει σχεδόν 30 δις ευρώ και αντί να το πεις στην κυβέρνηση συνέχισες να το μεγαλώνεις μέχρι τα 37-38 δις το Μάιο του 2019 για να το κάνεις αντικειμενικά δώρο στο Μητσοτάκη και στους τραπεζίτες για το σχέδιο Ηρακλής!!

-Εσύ φταις που αντί να πούμε τότε τον Οκτώβρη του 2018 πως σταματάμε τη μεγέθυνση του μαξιλαριού γιατί φτάνουν τα 30 δισ. γι’ αυτό νομοθετούμε τη 13η σύνταξη, μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, μειώνουμε μια σειρά φόρους και πρακτικά αυξάνουμε τη ρευστότητα στην αγορά, συνέχιζες να φορολογείς τα μεσαία στρώματα τα οποία μας γύρισαν την πλάτη γιατί και όταν τρέχαμε να τα νομοθετήσουμε αυτά τον Μάρτη Απρίλη που μάθαμε πως το πλεόνασμα είναι 37 δισ. δεν μας πίστευε κανείς!!

-Εσύ φταις Ευκλείδη που όταν χάσαμε την κυβέρνηση το 2019,τη μια έβριζες την Ακριβοπούλου και τον Καψώχα τη μόνη εκπομπή που μας υποστήριζε στην ΕΡΤ δικαιώνοντας την ομάδα αλήθειας της ΝΔ, την άλλη έλεγες πως ο Τσίπρας δεν ξέρει να διαλέγει συνεργάτες, την άλλη πως εσύ έχεις αστική αυτοπεποίθηση και ο Τσίπρας δεν έχει, την άλλη πως δεν ασχολείσαι με τις απευθείας αναθέσεις γιατί αυτά είναι τοξικότητες και σκανδαλολογίες και όχι «ψηλή αριστερή πολιτική», την άλλη πως δεν μπορείς να πεις απατεώνα το Μητσοτάκη!!!

Κάνοντας διαρκώς εσωτερική αντιπολίτευση, γυρίζοντας τη κουβέντα άλλου δίνοντας όπλα στη ΝΔ!

-Εσυ φταις Ευκλείδη που όταν ήμασταν κυβέρνηση μαζί με το Χουλιαράκη και το Γενικό γραμματέα του Λογιστηρίου τον Κουτεντάκη, με πρήξατε το 2016, μέχρι να δεχτείτε το επίδομα αγόνου των 400 ευρώ για τους αγροτικούς γιατρούς που γέμισε τα αγροτικά ιατρεία με γιατρούς όταν εφαρμόστηκε, γιατί όπως αναίσχυντα λέγατε μετά από 6 χρόνια μείωσης μισθών και σκληρών μνημονίων «η αριστερά δεν πρέπει να δίνει επιδόματα» (σημείωση: το επίδομα το δώσαμε από χρήματα που βρήκα εγώ από το αποθεματικό του υπουργείου Υγείας και όχι από έξτρα χρηματοδότηση)

-Εσύ φταις Ευκλείδη και ο Χουλιαράκης και ο Κουτεντάκης που επιλέξατε για πρόεδρο της ΑΑΔΕ τον Πιτσιλή που μας σαμποτάρισε ανοιχτά σε όλα τα επίπεδα και σήμερα είναι κατοικίδιο του Μητσοτάκη και γλεντοκοπάει απευθείας αναθέσεις !!

– Εσύ φταις Ευκλείδη και ο Χουλιαράκης και ο Κουτεντάκης που μειώσατε ως εκεί που δεν πήγαινε άλλο τους μισθούς των διοικητών σε νοσοκομεία, ΥΠΕ , στον ΕΟΠΥΥ και μάλιστα θέλατε να τους κάνετε και αναδρομικές κρατήσεις (αυτό το γλιτώσαμε) και παραλίγο να φύγουν όλοι, την ίδια στιγμή που αυτοί που διορίσατε εσείς σε ΤΧΣ και ΕΤΑΔ κλπ έπαιρναν ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

– Εσύ φταις Ευκλείδη και οι άλλοι δυο που όταν το ΣΤΕ το 2017 θεώρησε πως στα 5 χρόνια παραγράφονται οι φορολογικές υποθέσεις και έτσι την γλύτωσαν αυτοί που ήταν στις λίστες Λαγκάρντ και Μποργιανς, δεν προχωρήσατε σε νέα νομοθέτηση για να συνεχίσει ο φορολογικός έλεγχος αυτών των τρωκτικών που έκλεψαν δημόσιο πλούτο και τον μετέφεραν σε φορολογικούς παραδείσους!!!

Σταματάω εδώ γιατί μπορώ να γράφω μέχρι αύριο.

Αν ξαναπροκαλέσεις η απάντηση θα είναι πιο σκληρή.

Άντε γιατί οι αρχιτέκτονες της ήττας του 2019 και οι επικεφαλής της μη αντιπολίτευσης και της υπονόμευσης του 2019-23 δεν μπορούν να μας κουνάν το δάχτυλο και να μας λένε για αυτοκριτική!

Γιατί η ψευδεπίγραφη ‘αστική αυτοπεποίθηση’ σου Ευκλείδη δεν αξίζει μια πεντάρα μπροστά στη γνήσια λαϊκή αυτοπεποίθηση αυτών που δεν χρωστούν σε κανέναν ούτε τους ‘έχει’ κανείς και ξέρουν πως έρχονται από μακριά και θα φτάσουν πολύ μακριά στις μάχες της κοινωνικής εξέλιξης και κοινωνικής απελευθέρωσης, τολμώντας να συγκρουστούν στα ίσα με την ολιγαρχία και τη διαπλοκή και όχι να λένε για τις τράπεζες «too big to die” όπως εσύ!!

Υ.γ. και για να το τελειώνουμε: Φύγατε γιατί χάσατε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τελεία-Τέλος!»

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: