ΔΥΠΑ: Ημέρα Καριέρας το Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης, με πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας
17 June 2022
Αντόνιο Γκουτέρες: Μέχρι τα μέσα του αιώνα, τα τρία τέταρτα των ανθρώπων μπορεί να ζουν με ξηρασία
18 June 2022

Ρέθυμνο: Μία σύλληψη μετά από εντοπισμό δύο φυτειών κάνναβης

Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πάταξης της καλλιέργειας κάνναβης, πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 67 δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης συνελήφθη Έλληνας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυτείες με συνολικά 67 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρου. Από την έρευνα και την προανάκριση, ταυτοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης – καλλιεργητής της μιας φυτείας ο άνδρας που τελικά συνελήφθη.

Σε έρευνα στην οικία του, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, ένα κυνηγετικό όπλο, μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου, χειροφυλακτήρας κυνηγητικού όπλου, μια γεμιστήρα πυροβόλου όπλου και φυσίγγια. Στους χώρους των φυτειών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα και πειστήρια σχετιζόμενα με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1874209/rethumno-mia-sullipsi-meta-apo-entopismo-duo-futeion-kannabis

Comments are closed.

%d bloggers like this: