Τουρισμός: Σχεδόν διπλάσιοι επισκέπτες σε μια διετία – Εκτινάχθηκαν κατά 163% οι αφίξεις από την Τουρκία
3 July 2024
Βραζιλία: Αστυνομική επιχείρηση σε φαβέλα στο Ρίο ντε Τζανέιρο- Έξι νεκροί
3 July 2024

ΣΕΛΠΕ: Νέος πρόεδρος ο Κώστας Γεράρδος

Το νέο διοικητικό του συμβούλιο συγκρότησε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του.

Η νέα σύνθεση ξεκινά την τριετή θητεία, η οποία θα διαρκέσει έως τον Ιούλιο του 2027.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Νέος Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ εξελέγη ο Κώστας Γεράρδος (Πλαίσιο), Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βρετός (Public), Γενικός Γραμματέας ο Γιάννης Βασιλάκος (Κωτσόβολος) και Ταμίας ο Δημήτρης Κωλέττας (Attrattivo).

Το νέο ΔΣ συμπληρώνεται με τους Βασίλη Φουρλή (ΙΚΕΑ), τον Αντώνη Μακρή (Άννα Μαρία Μαζαράκη), τον Ηλία Μάλαμα (ITX Ελλάς – Zara), τον Νίκο Μουστάκα (Μουστάκας) και τον Γιώργο Παπαντώνη (S/M Αστέρας) ως μέλη του ΔΣ. Παράλληλα, εξελέγησαν αναπληρωματικά μέλη οι Νικόλαος-Παναγιώτης Κωνσταντίνου (Athens Metro Mall), Παναγιώτης Συκαράς (Συκαράς Π.Ι & ΣΙΑ) & Γιώργος Μπιθαράς (B&F Group), ενώ ο Αντώνης Ζαΐρης παραμένει στη θέση του Γενικού Διευθυντή και Αναπληρωτή Αντιπροέδρου.

Το νέο διοικητικό σχήμα παρουσίασε μια φιλόδοξη πρόταση ενίσχυσης και ανάπτυξης του Συνδέσμου, με θεματικά συνέδρια σε κρίσιμους τομείς της λιανικής, με γεύματα εργασίας με στελέχη της κυβέρνησης και της επιχειρηματικής κοινότητας, όπως και με προβολή του κλάδου στην ευρύτερη οικονομία.

Ο κλάδος της λιανική πώλησης είναι εξαιρετικά δυνατός, με συλλογικές πωλήσεις άνω των €70 δις. και αποτελούμενος από περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: