Θεσσαλονίκη: Αντρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε 11χρονο παιδί στην τουαλέτα εμπορικού κέντρου
28 February 2022
Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: 9 σπιτικές συνταγές για να εξαφανίσεις τις ανεπιθύμητες τρίχες χωρίς να πονέσεις
28 February 2022

Σε λειτουργία το ακτινολογικό τμήμα στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου

Σε λειτουργία τέθηκε, από σήμερα Δευτέρα 28/02/2022, το Ακτινολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, το οποίο, όπως είναι γνωστό, στεγάζεται προσωρινά σε χώρους της Μαθητικής Εστίας του Δήμου, καθώς το παλιό κτίριο καταστράφηκε από τον «Ιανό» και στη συνέχεια κατεδαφίστηκε από την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης επισκέφθηκε το Κ.Υ. και συναντήθηκε με τη Διευθύντρια κ. Βασιλική Τζούνα και τον Προϊστάμενο του Εργαστηριακού Τομέα του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Ευάγγελο Δημουλά. Συζητήθηκαν θέματα που αντιμετωπίζει το τοπικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα, με πρώτο αυτό της σημαντικής έλλειψης ιατρών. Παράλληλα, έγινε ξενάγηση στις αίθουσες (εξεταστήριο – αίθουσα διάγνωσης), που εξοπλίστηκαν από την Υγειονομική Περιφέρεια με ειδικά σύγχρονα μηχανήματα για τις ανάγκες του Ακτινολογικού.

Μετά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος κ. Θ. Στάθης δήλωσε: «Το γεγονός ότι λειτουργεί ξανά, μετά από αρκετό καιρό, το Ακτινολογικό Τμήμα στο Κέντρο Υγείας της πόλης μας έχοντας καινούργια σύγχρονα μηχανήματα, αποτελεί μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τους δημότες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έλλειψε πολύ από τον Δήμο Μουζακίου, αλλά με κοινή προσπάθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, ο στόχος επετεύχθη.  Αναμένουμε με αγωνία, σε σύντομο χρόνο, την έναρξη κατασκευής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του Κ.Υ., δεδομένου ότι όλες οι αναγκαίες πολεοδομικές ρυθμίσεις ολοκληρώνονται από τη Δημοτική αρχή. Επισημαίνω ότι, ως δημοτική Διοίκηση έχουμε προχωρήσει σε επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για την προώθηση αιτημάτων ενίσχυσης της δομής και με απολύτως απαραίτητο ιατρικό προσωπικό».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: