Πώς γεννήθηκε η Τράπεζα της Ελλάδος
14 May 2024
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 14 Μαΐου
14 May 2024

Σε νέο χώρο την Τετάρτη 15 Μαΐου η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της Καρδίτσας

Η έναρξη των εργασιών αντικατάστασης των πλακών στον περιβάλλοντα χώρο της λαϊκής αγοράς μεταφέρει από την προσεχή Τετάρτη 15 Μαΐου το χώρο τέλεσης της λαϊκής αγοράς σε παρακείμενους δρόμους, όπως σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net.

Η μετατόπιση, των 400 περίπου θέσεων, γίνεται προς την πλευρά της Παλιάς Ηλεκτρικής σε δρόμους παράλληλους και κάθετους στο κλασικό σημείο τέλεσης της λαϊκής, μετά από συμφωνία του Δήμου με τα Σωματεία όσων δραστηριοποιούνται στην αγορά και την σύμφωνη γνώμη της Τροχαίας.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση των σημείων που θα στηθούν οι πάγκοι, ενώ περί τις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Όλγας Μακρή με εκπροσώπους των Σωματείων για την ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών.

Η κ. Μακρή, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα τόνισε πως υπάρχει πολλή καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Σωματείων και βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για την καλύτερη οργάνωση της Λαϊκής και τον περιορισμό πιθανόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την μετακίνηση.

Η εικόνα που μας μεταφέρθηκε τόσο από πλευράς Δήμου, όσο και από πλευράς δραστηριοποιούμενων στη λαϊκή και συγκεκριμένα από τον αντιπρόεδρο του των παραγωγών και πωλητών κηπευτικών ν. Καρδίτσας κ. Ευαγ. Πούλιο, είναι πως οι πάγκοι που βρίσκονταν σε ένα δρόμο θα μεταφερθούν όλοι μαζί σε αντίστοιχο δρόμο στο νέο χώρο  ανάπτυξης της λαϊκής.

Μάλιστα ο κ. Πούλιος ανέφερε πως θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις για την αρίθμηση και που ακριβώς θα στηθεί κάθε πάγκος.

Επίσης, από πλευράς του κ. Πούλιου μας τονίσθηκε ότι υπήρξε καλή συνεργασία με τον Δήμο και πως γίνονται συνεχώς ενέργειες και συνεννοήσεις, ώστε να μην αδικηθεί κανένας.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-15-%CE%BC%CE%B1%CE%90%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: