Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για την μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησής τους
20 March 2024
Αντιπρόεδρος στην ΠΑΔΥΘ ο Β. Τσιάκος και Γραμματέας ο Α. Στεργίου
20 March 2024

Σκρέκας: Μεσοσταθμικές μειώσεις 15-17% σε 4.014 καταναλωτικά αγαθά βασικών κατηγοριών από την 1η Μαρτίου

Mειωμένες αρχικές τιμές που κυμαίνονται μεσοσταθμικά 15-17% παρουσίασαν 4.014 καταναλωτικά αγαθά βασικών κατηγοριών από την 1η Μαρτίου, πρεμιέρα των κυβερνητικών παρεμβάσεων κατά της ακρίβειας.

Παράλληλα, μεσοσταθμική μείωση 17% στις αρχικές τιμές σε 100 προϊόντα εμμήνου ρύσεως καταγράφηκαν από σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, από την 1η Μαρτίου 2024, ημέρα έναρξης των κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας,  ενώ ειδικά για τις αρχικές τιμές 100 προϊόντων εμμήνου ρύσεως, από σήμερα, καταγράφεται 17% μεσοσταθμική μείωση.

Οι μειώσεις ανά εμπορική επωνυμία έχουν ως εξής:

ALWAYS -17,1%

EVERYDAY -19,1%

LIBRESSE -13,3%

SEPTONA -16,0%

«Συνεχίζουμε με αμείωτη αποφασιστικότητα και ένταση τη μάχη για την καταπολέμηση της ακρίβειας και στηρίζουμε όλες τις οικογένειες στην Ελλάδα με δραστικά, διαρθρωτικά και μόνιμου χαρακτήρα μέτρα» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας σημειώνοντας πως «από σήμερα, όλοι οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται και προϊόντα εμμήνου ρύσεως σε πιο προσιτές τιμές» και τόνισε: «Τα μέτρα που έχουμε λάβει έχουν αρχίσει να αποδίδουν, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Η διόρθωση χρόνιων στρεβλώσεων στο εμπόριο που αποσκοπούν στην προστασία του καταναλωτή και την περαιτέρω αποκλιμάκωση του πληθωρισμού είναι οι βασικές μας προτεραιότητες».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: