Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί προορισμοί του πλανήτη
8 February 2023
Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ελληνική Ένωση Πλοιοκτητών
8 February 2023

Σκρέκας: Πετύχαμε μια από τις φθηνότερες τιμές λιανικής ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιανουάριο

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, σημείωσε ότι η Ελλάδα κατέγραψε για τον Ιανουάριο μια από τις πανευρωπαϊκά φθηνότερες τιμές λιανικής στο ηλεκτρικό ρεύμα. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, όπως προκύπτει από τον πίνακα HEPI Ιανουαρίου, για ουσιαστική στήριξη των καταναλωτών, διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και ενεργειακή επάρκεια σε προσιτές τιμές, έχουν λάβει μόνιμα χαρακτηριστικά».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «για πολλούς μήνες στη σειρά, η Ελλάδα έχει μια από τις φθηνότερες τιμές λιανικής στην ηλεκτρική ενέργεια, σε όλη την Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και η αστάθεια στις αγορές παρατείνεται».

Και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίζουμε αποφασιστικά για όσο διάστημα διαρκεί αυτή η κρίση, όπως έχει δεσμευτεί ενώπιον των Ελληνίδων και των Ελλήνων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την πολιτική που ακολουθούμε και τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται στους πίνακες του HEPI, αλλά κυρίως στους λογαριασμούς των Ελλήνων καταναλωτών».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: