Ο πρόσφατος καύσωνας στην Ελλάδα κατέρριψε πολλά προηγούμενα ρεκόρ, σύμφωνα με μελέτη του ΕΑΑ
3 September 2021
Ριγανέλαιο το θαυματουργό !
3 September 2021

Σοκ στην Πάτρα – Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για βιασμό

Γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη στην Πάτρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για βιασμό

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, ο 76χρονος συνταξιούχος, επιφανής επιχειρηματίας της Πάτρας, κρατείται τις τελευταίες ημέρες στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του βιασμού.

Ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του στην Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα (30-08-2021), μια γυναίκα ηλικίας 60 ετών, η οποία επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη βίλα του, σε συνοικία της Πάτρας, παρέχοντας υπηρεσίες καθαριότητας.

Η 60χρονη οικιακή βοηθός υποστηρίζει πως όταν μετέβη στο σπίτι του 76χρονου για να το καθαρίσει, αρχικά δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον άνδρα, η οποία μετατράπηκε στη συνέχεια σε βιασμό.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η καταγγέλλουσα υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση και τα ευρήματα συνηγορούν στην εκδοχή του βιασμού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού 60χρονης και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της υπόθεσης.

Comments are closed.

%d bloggers like this: