Εξαπάτησαν ηλικιωμένη στον Βόλο με δήθεν αγορά σεντονιών
23 October 2019
Ψηφιακός εξοπλισμός στα σχολεία της Θεσσαλίας
23 October 2019

Στη Σκόπελο ένα από τα 32 πρώτα υδατοδρόμια που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου και Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Άγγελος Ξηντάρης, συμμετείχε σε εκπαιδευτικό διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων σε φορείς Διοίκησης και Εκμετάλλευσης Λιμένων Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα με θέμα: «Επίκαιρα θέματα διαχείρισης των Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένος», στο οποίο συζητήθηκαν και αναλύθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία και διαχείριση των Λιμένων.

Κατά την διάρκεια του διημέρου, ενημερώθηκαν για το Master Plan της Σκοπέλου και του Λουτρακίου και επισκέφτηκαν υπηρεσιακούς παράγοντες έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν. Ο Δήμος Σκοπέλου θα καταθέσει τις μελέτες των έργων που προβλέπονται στα Master Plan Σκοπέλου και Λουτρακίου, για ένταξη τους στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με απώτερο σκοπό την χρηματοδότηση τους.

Έως το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότηση αρκετών υδατοδρομίων, τα οποία θα ανήκουν στα Λιμενικά Ταμεία και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης, πήρε την διαβεβαίωση ότι η Σκόπελος έχει ενταχθεί και βρίσκεται μέσα στα 32 πρώτα Υδατοδρόμια που θα λειτουργήσουν στον νησιωτικό και χερσαίο χώρο της Ελλάδας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και στα ΜΜΕ. Έτσι θα υπάρχει διασύνδεση του νησιού με τα υπόλοιπα υδατοδρόμια, με τον Βόλο και με την Αθήνα (μέσω Χαλκίδας και Ελευσίνας).

Comments are closed.

%d bloggers like this: