216.000 ευρώ στους 4 Δήμους για πυροπροστασία
6 Μαΐου 2021
ΦΙΑΞΕ 2 ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ
6 Μαΐου 2021

Στ. Πέτσας: Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί πιθανότατα να ανοίξουν στο διάστημα 20 με 24 Μαΐου

Μία με δύο εβδομάδες πιο πίσω πηγαίνει το άνοιγμα των παιδικών σταθμών σε σχέση με το άνοιγμα των σχολείων, όπως διευκρίνισε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, σε συνέντευξή στο Mega.

Συγκερκιμένα ο κ. Πέτσας είπε πως πιθανότατα οι βρεφονηπιακοί σταθμοί να ανοίξουν στο διάστημα 20 με 24 Μαΐου.

“Είμαστε συνεχώς σε συνεννόηση με την Επιτροπή των ειδικών και το θέμα θα ξανασυζητηθεί και στις επόμενες συνεδριάσεις» σημείωσε ο υπουργός.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών «είναι μία συζήτηση που, το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει και με το συναρμόδιο υπουργείο -το Υπουργείο Εργασίας που έχει υπό την ευθύνη του τους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών εποπτεύει τους δημοτικούς- αλλά και με την Επιτροπή. Τα βασικά επιχειρήματα, από την πλευρά των ειδικών, είναι ότι τα παιδιά είναι πιο δύσκολο -σε αυτήν την ηλικία- να υποβληθούν σε αξιόπιστα self tests και να φορούν μάσκα. Για αυτούς τους λόγους, πηγαίνουμε μία με δύο εβδομάδες πιο πίσω σε σχέση με το άνοιγμα των σχολείων μας. Πιθανότατα, μιλάμε για άνοιγμα των παιδικών και των βρεφονηπιακών σταθμών στο διάστημα 20 με 24 Μαΐου. Είμαστε συνεχώς σε συνεννόηση με την Επιτροπή των ειδικών και το θέμα θα ξανασυζητηθεί και στις επόμενες συνεδριάσεις».

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: