Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
28 Σεπτεμβρίου 2021
Άξιοι συγχαρητηρίων: Έλληνες γιατροί φτιάχνουν σκουφάκια για παιδιά ήρωες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο
28 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκινεί ο Δημήτρης Κουρέτας για τον χαμό του πατέρα του – Το περιστατικό που θέλησε να μοιραστεί

Τον αγαπημένο του πατέρα έχασε ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας, μια απώλεια που τον βύθισε στο πένθος.

Ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook, συγκινεί με τα λόγια αγάπης προς τον πατέρα του, Διονύσιο Κουρέτα ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί της Τρίτης:

“Τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί με τη στολή του. Υπηρέτησε και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή.

Ήταν έντιμος, δίκαιος και φρόντιζε πάντα από τη θέση που είχε να προστατεύει τους πιο αδύναμους πολίτες.οι πατρινοί ξέρουν πολλές ιστορίες να πουν Θυμάμαι ένα περιστατικό.

Γύρω στο 1970 ήταν προϊστάμενος στην αγορανομια . Ήταν ο βασικός μάρτυρας στην περίφημη υπόθεση νωθειας γάλακτος με σκόνη στην Πάτρα. Ήμουνα τότε 8 νομίζω . Έφυγα από το σχολείο και πήγα στο δικαστήριο . Τον είδα να καταθέτει και να λέει αυτά που μου είχε πει ένα βράδυ . Με είχε πάρει και πήγαμε να φάμε οι δυο μας . Σπάνιο πράγμα .

Φεύγοντας από το δικαστήριο με πήρε στα χέρια και μπήκαμε στο αυτοκίνητο . Καθώς γύριζαμε σπίτι σταμάτησε στην πλατεία . Εκεί άραζε ένας τύπος με κομμένο πόδι και πάντα τον χαιρετούσε . Είχε ένα μικρό πορτοφολακι με κέρματα

Το άδειασε σαυτόν. Το είδα και τον ρώτησα .

Μου είπε ότι δεν είχε να περάσει και περνούσε συχνά και του άφηνε χρήματα . Ήταν μια πτυχή εντελώς άγνωστη του χαρακτήρα του . Είχε μεγαλώσει ορφανός από πατέρα και μητέρα και ήταν απίθανα σκληρός με φοβερές ευαισθησίες .

Απεβίωσε σήμερα το πρωί .
Διονύσιος Κουρέτας
Αστυν. Διευθυντής έν αποστρατεία .

onlarissa

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: