Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 10 Ιουλίου
9 July 2024
Αλβανία: Μεγάλη φωτιά κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα
9 July 2024

Συγχαρητήρια Μ. Χρυσοχοΐδη στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων

Τα θερμά συγχαρητήριά του στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων, εκφράζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η αφοσίωση στη μάχη κατά της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα συμβάλλει καίρια στην αποκατάσταση της νομιμότητας και στην προστασία της κοινωνίας.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την υποδειγματική και αποτελεσματική δουλειά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας στην εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων που εισήγαγαν και διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα στη χώρα μας και εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η μεθοδικότητα και η αφοσίωση στη μάχη κατά της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα συμβάλλουν καίρια στην αποκατάσταση της νομιμότητας και στην προστασία της κοινωνίας. Η δέσμευσή μας προς την κατεύθυνση αυτή είναι δεδομένη και αποτελεί δέσμευση απέναντι στην κοινωνία» τονίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Η εξάρθρωση τέτοιων εγκληματικών οργανώσεων μόνο εύκολη δουλειά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πολλές ώρες εργασίας με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα. Οι επιτυχίες αυτές ενισχύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τα Σώματα Ασφαλείας και την Πολιτεία, αποδεικνύοντας πως η αλήθεια και η δικαιοσύνη υπερισχύουν» προσθέτει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: