Πρέσπες: Ένα Διασυνοριακό Πάρκο για τρεις χώρες
24 June 2022
Στηρίζει με 8.000 € το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο μπάσκετ το ΕΒΕ
24 June 2022

Συνάντηση με Γεωργαντά για τις Καπναποθήκες έκλεισε στις 28/6 το ΕΒΕ (+Φώτο +Βίντεο)

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 28/6 αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των Καπναποθηκών σε σχέση και με τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη πυρκαγιά.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κων. Ζυγογιάννης κατά την αποψινή (23/6) συνεδρίαση ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για τις ενέργειες στις οποίες έχει κάνει ήδη ή έχει δρομολογήσει για το επόμενο διάστημα η Διοίκηση για τις Καπναποθήκες δίνοντας έμφαση στην συνάντηση της Τρίτης που ανέλαβε και έκλεισε ο κ. Ντενίσης, ο οποίος και θα παραστεί στη συνάντηση .

.Ήδη έχει σταλεί, όπως είπε, έγγραφο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το οποίο ενημερώθηκε για το συμβάν, ενώ έχει κατατεθεί και αίτημα για τη σύσταση κλιμακίου υπαλλήλων του Υπουργείο, προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία στην καμένη καπναποθήκη, προκειμένου έχοντας καλύτερη γνώση και του εξοπλισμού που στέγαζε να αξιολογήσει αν η καταστροφή του είναι ολοσχερής ή μερική και αν μπορεί να αποκατασταθεί έστω ένα μέρος του και να υποδειχθεί στο ΕΒΕ αν θα πρέπει αυτά τα μηχανήματα να μεταφερθούν και να φυλαχθούν κάπου ή να πεταχτούν ως εντελώς κατεστραμμένα.

.Από τις υπόλοιπες ενέργειες που ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο στο σώμα έγινε γνωστό ότι δόθηκαν καταθέσεις στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής η οποία και έστειλε επιστολή για την απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών και για την φύλαξη του χώρου, ενώ αναμένεται το πόρισμά του για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σχετικά με τη φύλαξη του χώρου έχει ανατεθεί από το ΕΒΕ σε εταιρεία security ενώ έχει ζητηθεί και προσφορά για την τοποθέτηση καμερών .

Κωστής Κριτσιάνης  

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-28-6-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B2%CE%B5-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

%d bloggers like this: