Τρόμος σε χωριό της Λάρισας: Σκύλος όρμησε σε κορίτσι – Ο πατέρας της την έσωσε την τελευταία στιγμή
3 February 2022
Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα
4 February 2022

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με το προεδρείο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό είχε το προεδρείο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ ΙΙ συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ που αναμένεται να προδημοσιευτεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ακόμη στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της ενέργειας που εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία και για τους επαγγελματίες της εστίασης. Και οι δυο πλευρές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους ενώ τονίστηκε ότι πρέπει να σταματήσουν οι αυξήσεις που δημιουργούνται ανάλογα στους λογαριασμούς με τις εισφορές για οργανισμούς κοινούς ωφελείας (ΑΔΜΗΕ,ΔΕΔΔΗ, κλπ.) καθώς συμπαρασύρονται από την άνοδο της τιμής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λάρισας Βασίλης Πινακάς,  ο Πρόεδρος της ΣΙΚΑΕΛ Νίκος Αθανασούλης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Νούσιος και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Λιάπης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: