Τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων- Νεκρός 73χρονος
20 March 2023
UBS – Credit Suisse: Ένας γάμος και 4 κηδείες… στις αγορές
20 March 2023

ΣΥΡΙΖΑ κατά Καραμανλή: Προτεραιότητα η καθυστέρηση έργων με δώρα εκατομμυρίων σε επενδυτές και εργολάβους 

Για δώρα σε επενδυτές και εργολάβους την ώρα που θα έπρεπε να γίνονται έργα, εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Ο Καραμανλής αντί να πιέσει τους αναδόχους για τα έργα ασφαλείας, τους αποζημίωνε με εκατομμύρια για τις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «Την ώρα που η ανάδοχος εταιρεία δεν προχωρούσε ούτε βήμα το έργο για την τηλεδιοίκηση, ο κ. Καραμανλής αντί να τους πιέζει να ολοκληρώσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, τους έδινε και αποζημίωση για να τους επιβραβεύσει.

Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σήμερα ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών αποκαλύπτει ότι ο κ. Καραμανλής έκανε δώρο 3,3 εκ. ευρώ στην εργολάβο εταιρεία για αποζημιώσεις που ζητούσε, επειδή η προηγούμενη διοίκηση ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε κινήσει διαδικασία έκπτωσής της, λόγω ασυνέπειάς της στην υλοποίηση του έργου».

«Όχι ότι δεν τον ξέραμε», συνεχίζει, «αλλά σήμερα αποκαλύπτεται με τον πιο εμφατικό τρόπο ποιος ήταν ο πραγματικός ρόλος και οι προτεραιότητες του κ. Καραμανλή στο Υπουργείο Μεταφορών.

Όχι η ολοκλήρωση των έργων ασφαλείας, αλλά η καθυστέρησή τους με δώρα εκατομμυρίων στους επενδυτές και στους εργολάβους.

Όχι η ασφάλεια στον σιδηρόδρομο, αλλά η απαξίωση των δικλίδων ασφάλειας, με μείωση προσωπικού και αποδιάρθρωση υπηρεσιών για να ανοίξει το δρόμο σε ΣΔΙΤ».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: