Αναβλήθηκε για 15 Μαΐου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων συμβασιούχων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας της ΔΥΠΑ (+Φωτο +Βίντεο)
17 January 2024
«Πιθανό το προσδόκιμο ζωής στα 130 έτη» λένε οι ειδικοί
17 January 2024

Σύλληψη 40χρονου για απειλές σε βάρος αστυνομικών

Δικογραφία σε βάρος 40χρονου για απειλή διάπραξης εγκλημάτων σχηματίστηκε από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Προηγήθηκε περιστατικό ρίψης φυλλαδίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής με περιεχόμενο απειλής διάπραξης αδικημάτων σε βάρος αστυνομικών.

Ακολούθησε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη, πρωινές ώρες χθες, Τρίτη, του 40χρόνου, την ώρα που επικολλούσε σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας αυτοκόλλητο με  ίδιο περιεχόμενο.

Σε σωματική έρευνα, καθώς και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος αυτοκόλλητων με απειλητικά μηνύματα.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: