Χανιά: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, 52χρονος που κατηγορείτο για ενδοοικογενειακή βία
19 September 2022
Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας- Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
20 September 2022

Την ένταξη ακινήτων του πρώην Δ. Σελλάνων στο κτηματολόγιο επιδιώκει ο Δήμος Παλαμά

Ακίνητα του πρώην Δήμου Σελλάνων που δεν είχαν δηλωθεί στο κτηματολόγιο, την εποχή που γίνονταν η σχετική διαδικασία, προσπαθεί να εντάξει ο Δήμος Παλαμά, στην κατοχή του οποίου πέρασαν μετά την ενοποίηση.

Μιλώντας στο KarditsaLive.Net ο δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, σημείωσε πως πρόκειται για ακίνητα που βρίσκονται στις Τ.Κ. Αγίας Τριάδας, Καλογριανών και Προαστίου και που σήμερα φαίνονται ως αγνώστου ιδιοκτήτη.

Η προσπάθεια μας, συνέχισε, εντοπίζεται στο να τα εντάξουμε όλα και να νομιμοποιηθεί η δεδομένη ιδιοκτησία τους από τον Δήμο Παλαμά.

Η αρχή γίνεται με το κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Προαστίου, στο οποίο πρόκειται να γίνει και ενεργειακή αναβάθμιση, οπότε και επείγει η ένταξη του στο κτηματολόγιο ως κτήμα του Δήμου Παλαμά.

Για το λόγο αυτό, τόνισε ο κ. Σακελλαρίου, με απόφαση της Oικονομικής Eπιτροπής, κοινοποιούμε μέσω δικαστικού επιμελητή ένσταση προς το υπουργείο, όπως προβλέπει η διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ανάλογες κινήσεις προγραμματίζεται να γίνουν και για τα υπόλοιπα ακίνητα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B4-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BA%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC

Comments are closed.

%d bloggers like this: