Πάτρα: Γυναίκα καταγγέλει πρώην σύντροφό της -«Είχε κρεμάσει το παιδί ανάποδα απ’ το μπαλκόνι»
3 February 2022
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με το προεδρείο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας
4 February 2022

Τρόμος σε χωριό της Λάρισας: Σκύλος όρμησε σε κορίτσι – Ο πατέρας της την έσωσε την τελευταία στιγμή

Υπό το καθεστώς τρομοκρατίας ζούνε το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του χωριού Χειμάδι, του Δήμου Τεμπών, εξαιτίας αδέσποτων σκυλιών που έχουν επιθετική συμπεριφορά.

Πρόσφατα ένα ανήλικο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από ένα αγριεμένο σκυλί και παραλίγο να είχαμε παρατράγουδα, αν δεν επενέβαινε εγκαίρως ο πατέρας της για να την σώσει κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου, όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο onlarissa.gr.

Ειδικότερα ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει πως η αγέλη των συγκεκριμένων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα περιέθαλπτε μια κάτοικος του χωριού η οποία πριν λίγο διάστημα, δυστυχώς απεβίωσε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο χωρίς καμία φροντίδα.

Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως ο ίδιος καταγγέλλει, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

onlarissa.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: