Κομισιόν: «Πράσινο φως» σε ελληνικό πρόγραμμα στήριξης παραγωγών μήλων και κάστανων
3 April 2023
Κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι: Μπορούσε να μεταδώσει πληροφορίες στο Πεκίνο
3 April 2023

Υπουργείο Μετανάστευσης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για οκτώ διοικητές ΚΥΤ και Ελεγχόμενων Δομών

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος ανακοίνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, προκειμένου να πληρωθούν συνολικά οκτώ (8) θέσεις διοικητών μεταναστευτικών δομών, σε συνέχεια της επικείμενης λήξης της θητείας των υφιστάμενων.

Ειδικότερα, οι εν λόγω θέσεις αφορούν στη θέση του διοικητή επί θητεία στην Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Αττικού Άλσους, καθώς και τις αντίστοιχες θέσεις των Κλειστών Ελεγχόμενων Δομών Χίου, Κω, Λέρου και Σάμου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου Έβρου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο Διαβατών Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο Μαλακάσας.

Η θητεία θα έχει διάρκεια ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο έτη κατά περιπτώσεις.

Βασική προϋπόθεση είναι οι υποψήφιοι να είναι απόφοιτοι σχολής Ανώτατης Εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία συναφή με τα καθήκοντα της θέσης και γνώση τουλάχιστον μιας ξένης επίσημης γλώσσας κράτους μέλους της ΕΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προσόντα, τα καθήκοντα και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (https://migration.gov.gr) και στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» (http://www.diavgeia.gov.gr).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή 31.03.2023 και έχει καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 06.04.2023.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: