Μείον 214 εκ. ευρώ στη κρατική επιχορήγηση των δήμων και πλεόνασμα 80 εκ. ευρώ προβλέπει ο Κρατικός Προϋπολογισμός- Τι ζητά η ΚΕΔΕ
30 Νοεμβρίου 2020
Προϋπολογισμός και νσχ για δημόσιες συμβάσεις στο αυριανό ΔΣ της ΚΕΔΕ
30 Νοεμβρίου 2020

Φαρκαδόνα: Drive through testing την Τετάρτη

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ και την περιφέρεια, θα πραγματοποιηθούν για τους πολίτες drive through testing κορωνοϊού, στον χώρο έξω από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 9.00 το πρωϊ.

Η διαδικασία αυτή, επιτρέπει στους πολίτες να δίνουν άμεσα δείγμα χωρίς να εξέρχονται από τα οχήματά τους και θα εξυπηρετούνται μέσα στα αυτοκίνητά τους σε πολύ σύντομο χρόνο.

Όσοι κάτοικοι το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να ελεγχθούν για Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια. Οι Δημότες θα προσέρχονται μόνο με το αυτοκίνητό τους και προς αποφυγή του συνωστισμού απαγορεύεται να προσέλθουν στο χώρο πεζοί πολίτες.

Διευκρινίζεται ότι τα test που θα γίνουν θα είναι δωρεάν και απαραίτητο είναι οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: