Κατακύρωση διαγωνισμών για τρία έργα στην Π.Ε. Καρδίτσας
28 June 2023
Ουκρανία: Στους 8 οι νεκροί από το πλήγμα σε εστιατόριο στην Κραματόρσκ
28 June 2023

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο διοργάνωσαν στο Γκολφ της Γλυφάδας το βράδυ της Τρίτης (27/6) φιλανθρωπική εκδήλωση, υπό την αιγίδα του «Charles Antetokounmpo Family Foundation».

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκε συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στους γονείς του κι ευχαρίστησε τον κόσμο που βοηθάει για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

«Είναι προφανώς ένα πολύ σπέσιαλ βράδυ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη συγκινηθώ. Όταν έχω την οικογένειά μου μαζί μου και μιλάω για τη ζωή μας, πάντα συγκινούμαι», είπε ο Γιάννης.

«Δεν θέλω να σας ντροπιάσω. Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους.

Εκπροσωπούμε τη μητέρα μου και τον πατέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύουμε το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα αγγίζουμε τις ζωές άλλων ανθρώπων. 

Είμαι τόσο περήφανος για τα αδέλφια μου. Δεν το βλέπεις συχνά, μία οικογένεια να είναι τόσο κοντά, να τσεκάρει ο ένας τον άλλο καθημερινά. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς, για την οικογένειά μου. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν χωρίς τη μητέρα μου και χωρίς τον πατέρα μου.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε απόψε, που βοηθάτε για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Έχουμε τις καλύτερες προθέσεις στην καρδιά μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν θα αλλάξει η οικογένεια Αντετοκούνμπο τον κόσμο, όμως θα προσπαθήσουμε κι αυτή είναι μία επιτυχία».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: