Εφιάλτης η ακρίβεια – Ποια βασικά είδη θα πάρουν την… ανηφόρα
5 Σεπτεμβρίου 2021
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: 10 Προτάσεις – Πλαίσιο για να πιάσουμε τους στόχους της Μασσαλίας
5 Σεπτεμβρίου 2021

Φτιάξε μόνος σου το λάδι του δράκου !

Αυτή είναι μία συνταγή για την καταπολέμιση κάθε είδους μυικών και νευρικών πόνων και παθήσεων. Επίσης μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για βοήθεια στην καταπολέμιση των παθήσεων των κλειδώσεων κλπ

Φυσικά το βασικό συστατικό είναι το βαλσαμόλαδο που όπως ξέρουμε έχει φοβερά αποτελέσματα σε τέτοια πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα συστατικά είναι διαλεγμένα ένα προς ένα και είναι απαραίτητο να μπουν ,το δυνατόν,όλα.
Το μείγμα αυτό είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στο να κλείνει πληγές και να θεραπεύει εγκαύματα, καθώς έχει αιμοπηκτικές ιδιότητες.

-180ml βαλσαμόλαδο

60ml έλαιο θεραπευτικών φυτών:

Κι αυτό τό έλαιο μπορούμε να το παρασκευάσουμε μόνοι μας και περιέχει σύμφυτο, θυμάρι, πεντάνευρο, καλέντουλα και μολόχα. Όλα αυτά τα φυτά περιέχουν επουλωτικές, αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες.

15ml λάδι άρνικας

το λάδι άρνικας χρησιμοποιείται εξωτερικά σε διαστρέμματα, μελανιές, πόνους αρθρώσεων, ακαμψία και παρόμοια προβλήματα

25 σταγόνες φυσικό αιθέριο έλαιο λεβάντας

20 σταγόνες φυσικό αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο

25 σταγόνες γερμανικό χαμομήλι

αυτό το συστατικό είναι το πιο δυσεύρετο .Το αιθέριο έλαιο του γερμανικού χαμομηλιού ( Matricaria chamomilla ή Matricaria recutita) έχει χρώμα μπλε σκούρο. Η ουσία που του δίνει αυτό το χρώμα είναι το χαμαζουλένιο, παράγωγο από το αζουλένιο και είναι ισχυρό αντιαλλεργικό και αντιφλεγμονώδες.

-10 σταγόνες λάδι βιταμίνης Ε

η βιταμίνη Ε είναι ένα φυσικό συντηρητικό και το προσθέτουμε για αυτόν τον λόγο.

Μαζεύουμε όλα αυτά τα συστατικά, τα αναμειγνύουμε καλά και έτοιμο το λάδι. Πρέπει να έχει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα. Το εφαρμόζουμε εξωτερικά 3 φορές ημερησίως.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: