Ημέρα της Γυναίκας: 3+1 ιδέες για δώρα
8 March 2024
Κτηματολόγιο στην Π.Ε. Καρδίτσας: Παράταση μέχρι 31/7/2024 για εκπρόθεσμες δηλώσεις και για αιτήσεις διόρθωσης προδήλου σφάλματος
8 March 2024

Χρίστος Θεοδώρου: «Εφ’ όλης της ύλης»

Ο Χρίστος Θεοδώρου, συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Εικοσιπέντε χρόνια συνεχούς εργασίας σε όλες τις εκδοχές της μουσικής τέχνης: στο θέατρο, στην ορχηστρική μουσική, στο τραγούδι, στη διδασκαλία – ως συνθέτης, ενορχηστρωτής, πιανίστας αλλά και ως δάσκαλος μουσικής…  Γιορτάζοντας αυτό το εικοσιπενταετές ταξίδι, παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Major Seven, ένα εφ’ όλης της ύλης ανθολόγιο των σημαντικών συνθετικών του στάσεων, με τη συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών και ερμηνευτών.

Τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο του “Δεν ήμουνα πότε εδώ” σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη που κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο, αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από τους προηγούμενους του δίσκους – “Καρδιά μισή” (Μικρή Άρκτος, 2017), “Τετράδιο”, “Φωτοβόλτα” “α”, καθώς και τραγούδια του από επιλεγμένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις όπως η “Πεντάμορφη και το Τέρας…αλλιώς” σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.

Επίσης, θα ακουστούν τραγούδια του σε στίχους Μιχάλη Γελασάκη, Διαμαντή Γκιζιώτη καθώς και μελοποιήσεις ποιητών (Ναπολέων Λαπαθιώτης και Νίκος Εγγονόπουλος).

Τραγουδούν η Βικτωρία Ταγκούλη και ο Πάρις Κιμιωνής.

Συμμετέχουν οι τριτοετείς σπουδάστριες της δραματικής σχολής Θεάτρου Ι0Θ: Ευγενία Κάρνου, Μαρία Ροδοπούλου, Χριστίνα Χαλκιά, Τζο Καρανδινάκη & Δανάη Τσιρώνη.

Εκλεκτοί καλεσμένοι είναι οι:

Δήμητρα Παπίου

Nalyssa Green

Δώρος Δημοσθένους

Θοδωρής Νικολάου

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Hasta Brassta

Ενορχήστρωση : Χρίστος Θεοδώρου

Παίζουν: Στράτος Γκρίντζαλης (μπουζούκι), Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο), Πέτρος Κρεμυζάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Γιώτης Παρασκευαΐδης (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Χωριανόπουλος (τύμπανα)

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 21.00

MAJOR 7, Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο

(στάση μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)

Εισιτήριο: 12 ευρώ

Κρατήσεις: 6949 207 008

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: