Στην κυκλοφορία παραδίδεται η νέα γέφυρα που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο ρέμα Πουρί στον Αγιόκαμπο
18 April 2022
«Πάσχα στη Θεσσαλία»: Δημοσιογράφοι προσκεκλημένοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας περιγράφουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες
18 April 2022

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της Διοίκησης του Δήμου Μουζακίου για την ορθολογική διαχείριση του πολύ δύσκολου και με κοινωνικές προεκτάσεις, φαινομένου των αδέσποτων ζώων.

Η ενημερωτική δραστηριότητα των στελεχών της σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα για την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών στην αντιμετώπισή του, είναι συνεχής. Παράλληλα, υπάρχει στενή συνεργασία με ιδιώτη κτηνίατρο για τη φροντίδα η περίθαλψη, εφόσον απαιτείται, των ζώων στην περιοχή μας. Επιπλέον, ο Δήμος τακτικά προβαίνει σε διανομή τροφής, τόσο στο Μουζάκι, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες, για το τάϊσμα των αδέσποτων που γίνεται με μέριμνα των κατά τόπους Προέδρων.

Τελευταία, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Παπακώστας, μαζί με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Λίνα Αγγελάκη και τη Γεωπόνο του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου κ. Ευαγγελία Κράβαρη, επισκέφθηκαν την Τ.Κ. Ελληνοπύργου. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιώργος Κορώνης ο οποίος παρέλαβε από τους αντιδημάρχους δυο τσουβάλια τροφής για αδέσποτα και μια ταΐστρα.

Με εντολή του Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, η διανομή τροφής θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, ενώ θα αναπτυχθούν και δράσεις ενημέρωσης των δημοτών σε μια προσπάθεια περεταίρω ελέγχου του σοβαρού χρόνιου ζητήματος των αδέσποτων στο Δήμο.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: