ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΟΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ & ΧΑΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΥ
16 April 2022
Στο πρόγραμμα Δακοκτονίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάσσονται 40.000 ελαιόδεντα σε Συκέα, Ευαγγελισμό, Παλαιόκαστρο και Πραιτώρι Ελασσόνας
16 April 2022

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο τελικός βόλεϊ κοριτσιών του σχολικού πρωταθλήματος Νομού Καρδίτσας, παρουσία του Υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βάϊου Κόκκινου και των συνοδών καθηγητών κ. Γιώργου Καραγιάννη και κ. Σπύρου Παππά.

Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η ομάδα του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας, απέναντι σε αυτή του 3ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας, με 2 – 0 σετ. Έτσι, οι αθλήτριες του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας χρίστηκαν πρωταθλήτριες στο Νομό μας σε ότι αφορά το σχολικό βόλεϊ και μετά τις γιορτές του Πάσχα θα συμμετάσχουν σε αγώνες του πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.

Κοντά στα κορίτσια που αγωνίστηκαν με τήρηση όλων το προβλεπόμενων μέτρων και κανόνων προστασίας από τον κορωνοϊό βρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Λίνα Αγγελάκη και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής & Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Παπακώστας του Δήμου Μουζακίου.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: