Ξεκινά η κατασκευή νέου αντιπλημμυρικού έργου στην Υπέρεια Φαρσάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
3 April 2022
Πρ. Παυλόπουλος, Κ. Τσιάρας, Κ. Αγοραστός παρουσιάζουν το βιβλίο του Αν. Ανδρουλιδάκη «Μνήμες Κατοχής -Ανοιχτές πληγές στον χρόνο»
3 April 2022

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή της Πολιτιστικής Εστίας των Ιώνων στο Βόλο

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή του νέου κτιρίου της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας. Το κτίριο αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Μαΐου μετά την εγκατάσταση των εσωτερικών θυρών και των μονάδων θέρμανσης και κλιματισμού. Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος επισκέφτηκε μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη το έργο προϋπολογισμού ένταξης 820.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες όλων των ανθρώπων της προσφυγιάς πήρε σάρκα και οστά. Η πόλη του Βόλου και η Νέα Ιωνία αποκτούν σύντομα την Πολιτιστική Εστία των Ιώνων ένα τριώροφο κτίριο συνολικού εμβαδού 512 τ.μ. που πρόκειται να στεγάσει όλες τις δραστηριότητες τους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Nέας Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ», την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε ένα έργο που διασώζει την ιστορική μνήμη, δημιουργεί ιστορική συνείδηση και συμβάλλει στην εθνική αυτογνωσία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: