Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Λύκειο Συκουρίου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
18 April 2022
Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Μεγάλη Τρίτη
18 April 2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Θ. ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ Α.Σ.Κ. ΣΤΗ BASKET LEAGUE

Την καλύτερη περίοδο στην αθλητική ιστορία του διανύει ο Νομός Καρδίτσας χάρη στο μοναδικό επίτευγμα της ομάδας μπάσκετ του «Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας», η οποία, μετά από ξέφρενη πορεία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, επέτυχε την πολυπόθητη για όλους άνοδο στη basket league.

Με τη νίκη του επί της ανταγωνιστικής Καβάλας, τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο Α.Σ.Κ. έστειλε τους Καρδιτσιώτες στα ουράνια να ονειρεύονται για την ερχόμενη χρονιά, μεγάλες φιέστες στα σαλόνια της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά στα χρονικά της περιοχής μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στους προπονητές και στους παίκτες του τοπικού μπασκετικού Συλλόγου για το ασύλληπτο μέχρι πρότινος κατόρθωμά τους.

Με απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη στις ικανότητες του άριστου συνόλου που δημιούργησαν, εργάστηκαν σκληρά, ξεπέρασαν πρωτόγνωρες λειτουργικές δυσκολίες, υπερπήδησαν πάμπολλα αγωνιστικά εμπόδια και έφτασαν στην επίτευξη του «θαύματος»!

Ως παλιός αθλητής, με πολλές συμμετοχές σε εθνικά πρωταθλήματα, θέλω να πω μόνο τούτο…

Ο Α.Σ.Κ., από την ίδρυσή του το 2006, είναι ένα αθλητικό σωματείο, παράδειγμα οργάνωσης και αποτελεσματικότητας, το οποίο στηρίχτηκε δυναμικά από τους φορείς του Νομού, αλλά και τους απλούς Καρδιτσιώτες που γέμιζαν κάθε εβδομάδα το νέο Κλειστό Γυμναστήριο όταν αγωνίζονταν.

Αναμφίβολα, ο προβιβασμός του στη basket league μας κάνει όλους πολύ χαρούμενους και υπερήφανους. Αποτελεί όμως και «χρυσή» ευκαιρία να βγει από την αφάνεια ο Καρδιτσιώτικος αθλητισμός.

Πιστεύω βαθιά, ότι εάν συνεργαστούμε στενά, μπορούμε αυτή τη μοναδική χρονική συγκυρία, να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο και να διαμορφώσουμε γρήγορα τις αναγκαίες συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο των αθλητών του τόπου μας».

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: