Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών και Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσιάζουν το βιβλίο του Αν. Ανδρουλιδάκη «Μνήμες Κατοχής -Ανοιχτές πληγές στον χρόνο»
12 April 2022
Κ. Αγοραστός στην ημερίδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Κλιματική Κρίση: « Να δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ΤΟΕΒ να παράξουν ρεύμα από ΑΠΕ για να μπορέσουν να λειτουργήσουν»
12 April 2022

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα σε Μέγα και Καριτσιώτη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού, διευθέτησης της κοίτης και αποκατάστασης αναχωμάτων στους ποταμούς Μέγα και Καριτσιώτη στη Λίμνη Πλαστήρα. Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του αντιπλημμυρικού έργου ύψους 1.100.000 ευρώ που χρηματοδοτεί και έχει σε εξέλιξη η Περιφέρεια Θεσσαλίας. «Συνεχίζουμε τα αντιπλημμυρικά έργα σε ποτάμια που διέρχονται από περιοχές της Λίμνης Πλαστήρα. Προχωράμε στην εκβάθυνση και διευθέτηση της κοίτης των ποταμών, απομακρύνουμε φερτά υλικά κάθε είδους που φράσσουν τη κοίτη και αλλάζουν σε κάποια σημεία την ροή των ποταμών. Τα έργα μας λειτουργούν, δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και αποδίδουν τη χρησιμότητα τους στα όλο και πιο συχνά, απρόβλεπτα και έντονα καιρικά φαινόμενα της εποχής» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: